SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Decizia care ar fi putut evita tragedia » Ce a făcut Kobe Bryant cu o seară înainte de accidentul fatal

Kobe Bryant a murit la 41 de ani
Kobe Bryant a murit la 41 de ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 10:45 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 11:39

Cate Brady, asistenta persoanlă a lui Kobe Bryant, fostul mare baschetbalist al lui Los Angeles Lakers care a murit la 41 de ani în urma unui accident de elicopter, a oferit noi detalii despre tragicul eveniment care s-a petrecut la începutul anului.

  • Kobe Bryant, legendarul baschetbalist de la Los Angeles Lakers, a murit pe 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se afla alături de alte 8 persoane, printre care și fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a prăbușit (detalii, AICI)

Zborul inițial era programat pentru 9:45, însă Kobe a dorit ca acesta să fie devansat cu 45 de minute, pentru a vedea un alt meci de baschet înaintea celui în care urma să evolueze fiica sa. 

„Kobe Bryant a decis să ajungă mai devreme”

„Am schimbat datele zborului chiar cu o seară în urmă, probabil pe la 18:00 sau 19:00. Kobe a decis să ajungă mai devreme, pentru a vedea și un alt meci. 

Astfel, plecarea a fost stabilită pentru 9:00, nu 9:45, așa cum era programată în primă fază”, a spus Cate, citată de Yahoo.

De asemenea, Brady a mai dezvăluit că zborul a fost întârziat cu 15 minute, din cauza ceții dense.

Citește și:

Vanessa, soția lui Kobe Bryant, reacție tulburătoare după moartea soțului ei și a fiicei lor în vârstă de 13 ani: „Suntem complet devastați”

Povestea care spune cine a fost Kobe Bryant » Vizita fără PR și presă făcută unui copil de 5 ani bolnav în stadiu terminal: „Făcea des astfel de gesturi. S-a oferit să suporte toate cheltuielile”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează