SPORTURI  »  BASCHET  »  CSU PLOIESTI-BCMUS ARGES PITESTI 83-71 (SCOR GENERAL 4-1)

Cei mai tari!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2007 00:00

Formatia prahoveana si-a trecut in cont aseara al patrulea titlu consecutiv al Romaniei. Ploiestenii au decis sa puna punct finalei din acest an dupa doar cinci meciuri. Hotariti, cu gindul la cel care a fost Toni Alexe si indiscutabil mai in forma decit adversarii lor, elevii lui Mladen Jojici au pus inca de la inceput o distanta considerabila intre ei si pitesteni: 10-2 in minutul 4 si 23-12 dupa primul sfert. Obradovici a parut decis sa sparga defensiva argeseana precum o ghiulea si a marcat 18 puncte doar in prima jumatate a partidei. Susutinut de Reggie Elliott, cu chef de spectacol, sirbul si-a facut numarul sub panou. De partea cealalta, au incercat sa tina piept Bubanja si Hattcher, dar emotiile si-au spus cuvintul si pitestenii au ratat extrem de mult. La pauza, tabela arata un avantaj generos pentru gazde, 45-30, cea mai mare diferenta la jumatatea partidei din toate cele cinci intilniri de pina acum ale finalei.

In partea a doua, ploiestenii au galopat catre cel de-al patrulea titlu consecutiv din palmares. Au condus si cu 20 de puncte, iar antrenorul Jojici i-a trimis in teren si pe baschetbalistii mai tineri. La final, s-au impartit medalii si tricouri de cistigatori ai titlului national, printre imbratisari si strigate de fericire. Jucatorii si-au luat copiii in brate si au defilat in fata publicului incintat. Povestea se repeta de patru sezoane la Ploiesti. Campioana Romaniei nu are pofta deocamdata sa se mute din Prahova!

Doar doi arbitri
Al 5-lea meci al finalei, cel de aseara, a fost condus de doar doi arbitri din Italia, Carmello Lo Guzo si Enrico Zambretta. Cel de-al treilea, care ar fi trebuit sa vina de la Venetia, a fost impiedicat sa ajunga in Romania de greva cu care se confrunta compania AlItalia. FRB a apelat la fluierasi straini dupa ce ploiestenii au acuzat arbitrajul in cel de-al doilea meci al finalei. Ultimele doua partide au fost conduse de arbitri din Bulgaria.

Belu in tribuna
Cu doua minute inainte de startul celei de a 5-a partide a finalei si-a facut prezenta in tribuna si Octavian Belu, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport. Fostul antrenor al lotului feminin olimpic de gimnastica este cunoscut ca un pasionat jucator de baschet, sport pe care-l practica in timpul liber. De asemenea, Belu si-a anuntat participarea, pentru al doilea an consecutiv, la Campionatul National de Streetball, care va fi organizat in acest week-end de Sport Arena.


24 mai 2007

Playtech: Senzuala de la CM, PEDEAPSĂ pentru bărbaţii care i-au filmat DECOLTEUL PERICULOS! Moment de neratat la Qatar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează