BASCHET  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // VIDEO NBA a fost suspendată » Jucătorul depistat pozitiv cu coronavirus a făcut o glumă deplasată acum câteva zile: a atins toate microfoanele jurnaliștilor

Rudy Gobert
Rudy Gobert

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 07:58

Pandemia de coronavirus continuă să afecteze sportul la nivel global. Numeroase competiții au fost anulate sau amânate, iar acum este rândul baschetului să ia măsuri: NBA a fost suspendată!

Liga de baschet din S.U.A. și Canada a anunțat miercuri faptul că un jucător al echipei Utah Jazz a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Rezultatul testului a venit cu puțin timp înainte de renunțarea la jocul de miercuri dintre Jazz și Oklahoma City Thunder de la Chesapeake Energy Arena. Jucătorul afectat nu se afla în arenă.

Este vorba despre Rudy Gobert, 27 de ani, jucător care, acum câteva zile, a făcut o glumă deplasată la o conferință de presă, atingând toate microfoanele și telefoanele de pe masă la finalul dialogului cu jurnaliștii:

„NBA suspendă meciurile în urma încheierii programului de partide de miercuri, până la o notificare ulterioară. NBA va determina pașii următori pentru a merge mai departe în ceea ce privește pandemia coronavirusului”, a fost mesajul transmis de NBA.

Ulterior, și Donovan Mitchell, tot de la Utah Jazz, a fost depistat pozitiv.

Vezi și: Gestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (1)
eterna.terra.nova  •  12 Martie 2020, 18:02

Ce sa le ceri acestor...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1