BASCHET  ·  INCIDENT

Curtea de Apel Galați a respins contestația lui "Dasaev", agresorul celor 2 baschetbaliști de la Brăila

Articol de — Luni, 24 Septembrie 2018

Daniel Gabriel Husein, interlopul cunoscut sub porecla "Dasaev", a primit săptămâna trecută mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzat că i-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani la Brăila. Curtea de Apel Galați i-a respins contestația.

El s-a predat anchetatorilor și s-a declarat nevinovat, însă n-a fost de ajuns pentru a fi lăsat în libertate. Judecătorii Tribunalului Brăila au admis propunerea procurorului de caz și l-au arestat pe Dasaev pentru următoarele 29 de zile. Tentativa lui de a se întoarce în libertate a fost respinsă astăzi.

Acuzația sub care a fost arestat Dasaev e de tentativă de omor calificat, port și folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din oraș! Detalii pe larg, AICI

Comentarii (2)

Razvan Marcel  •  25 Septembrie 2018, 08:38

Ce contestație, porți arma alba asupra ta, dai cu ea în doi oameni și vrei în libertate?

ucluj2011  •  25 Septembrie 2018, 06:36

Păi ar fi fost chiar culmea să-i accepte contestația lui Dasaev. Băgați-l la răcoare și nu-i mai dați drumul niciodată pentru că ăsta iese peste 5-7-10 ani și IAR nenorocește pe cineva. O societate sănătoasă , dacă ar fi să facem un clasament al priorităților penale , trebuie să scape ÎN PRIMUL RÂND de oamenii violenți. Cei care bat , omoară , înjunghie (nu există justificare pentru așa ceva , indiferent ce a făcut victima , pentru asta există LEGI)....... deabia APOI , la MAAAAARE distanță urmând hoții , spărgătorii , corupții ... și toate celelalte categorii de infractori mai mari sau mai mici.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off