SPORTURI  »  BASCHET  »  POVESTE

Dennis Rodman, întâlnire senzațională cu Kim Jong-Un, la Phenian: „Eram morți de beți. A început să cânte, apoi a adus niște fete”

Dennis Rodma și Kim Jong-Un
Dennis Rodma și Kim Jong-Un

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 19:51 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 10:39

Dennis Rodman (58 de ani), legenda baschetului mondial, a vorbit despre relația specială pe care o are cu Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord. 

Dennis Rodman a fost violent criticat la el acasă, în America, pentru relaţia pe care a stabilit-o cu Kim Jong-un, conducătorul Coreei de Nord. Legenda celor de la Chicago Bulls spune însă despre liderul suprem al țării asiatice că „e un tip de treabă cu mine” și povestește cum a decurs prima întâlnire dintre ei. 

Dennis Rodman, vizită în Coreea de Nord

„În 2013, când m-au întrebat dacă vreau să merg în Coreea de Nord, mi-am zis da, de ce nu?! Credeam că voi merge și voi da niște autografe, voi juca puțin baschet. Nu știam nimic despre țară. Prost ca naiba, nu? I-am spus agentului că merg acolo cât timp voi fi în siguranță. A fost foarte tare, când am coborât din avion era un covor roșu, toată lumea în costum. Erau 80 de oameni care formau un perete și care mă întrebau dacă sunt fericit în Coreea de Nord”, a povestit Rodman conform Daily Mail. 

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

Rodman: „Am crezut că mă arestează”

„Când l-am întâlnit prima dată pe Kim Jong-Un, eram cu Harlem Globetrotters. Eu nu jucam, așa că niște oameni mi-au spus să îi urmez. Credeam că mă duc la închisoare, chiar mă gândeam ce naiba am făcut în America. Am urcat în tribune și m-am așezat în fața unui birou. Acolo erau doar scaune de dimensiuni regale, vreo 20 la număr. Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că 22.000 de nord-coreeni s-au ridicat în picioare și au început să aplaude. Erau niște aplauze frenetice, credeam că sunt pentru mine. Am făcut cu mâna, dar cineva mi-a zis că sunt pentru Kim. L-am întrebat cine e, iar el mi-a răspuns simplu, că e liderul. Liderul a ce am replicat?! Toată lumea plângea în jur, încerca să îl atingă”, și-a amintit baschetbalistul american.

FOTO Diana Gureșoaie, poreclită „Strâmba lui Dodel”, a pozat complet goală » S-a acoperit strategic cu o sticlă de șampanie :D

„M-a întrebat prin intermediul translatorilor ce părere am despre țara lui. I-am zis ca e ok, cool, totul bine. Apoi mi-a povestit că îl invitase inițial pe Michael Jordan, dar refuzase. Am vorbit apoi doar despre baschet, iar la final m-a invitat la cină, la un mic karaoke, să bem niște vodkă, să ne bucurăm de compania unor fete drăguțe, lucruri de genul. Tot ce îmi amintesc după e că eram morți de beți. Kim a început să cânte, dar n-avem nicio idee despre ce vorbește. A adus apoi o trupă de fete care știa o singur melodie, tema serialului Dallas”, a încheiat Rodman. 

Citește și alte știri despre Kim Jong-Un:

Dennis Rodman, viitorul conducător al Coreei de Nord? Cota incredibilă oferită de casele de pariuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
paolo19
paolo19  •  12 Februarie 2022, 08:23

Rodman nu putea sa spună "lucruri de genul". Expresia este un manelism specific romanesc.

superstark
superstark  •  08 Mai 2020, 22:55

Zici ca a fost la Fcsb numai ca cifrele la FC Fcsb erau mult mai scazute iar in loc de votca primea o tava de branza de la Gigi si un buchet de busuioc cu apa sfanta peste ochi din partea lui Tudor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează