GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPECIALE

Dennis Rodman, viitorul conducător al Coreei de Nord? Cota incredibilă oferită de casele de pariuri

Dennis Rodman, prieten bun cu Kim Jong-un, e pe lista caselor de pariuri pentru posibilul înlocuitor al dictatorului din Coreea de Nord
Dennis Rodman, prieten bun cu Kim Jong-un, e pe lista caselor de pariuri pentru posibilul înlocuitor al dictatorului din Coreea de Nord

Articol de - Publicat joi, 07 mai 2020 15:01

Casa de pariuri Fortuna oferă o serie de pariuri speciale foarte interesante, atât din domeniul sportului, acolo unde se poate paria pe transferurile jucătorilor sau pe finalizarea competițiilor suspendate din cauza epidemiei de Coronavirus, cât și din domeniul politic. 

Zvonurile legate de starea de sănătate a liderului nord-coreean Kim Jong-un, care au circulat în ultimele săptămâni, i-au făcut pe bookmakerii de la Fortuna să ofere o serie de pariuri speciale privind persoana care va conduce această țară în viitor. 

Liderul suprem al Coreei de Nord               Cota
Kim Jong-un

1.11

Kim Yo-jong 

7.50

Kim Pyong-il 

8.50

Kim Han-sol 

70.00

Kim Collins

8 500.00

Dennis Rodman

9 999.00

În perioada în care Kim Jong-un a lipsit din viața publică, presa internațională a încercat să ia în calcul diferite scenarii privind succesorul său. 

Sora lui Kim Jong-un, Kim Yo Jong, a fost considerată ca favorită, aceasta fiind mâna dreaptă a dictatorului nord-corean și cea mai apropiată persoană a acestuia. Casa de pariuri Fortuna oferă o cotă de 7.50 pentru ca femeia să preia puterea până la începutul anului viitor. 

Kim Pyong-il, unchiul lui Kim Jong-un, fost diplomat timp de patru decenii, este cotat cu șansa a doua. 

O altă rudă, Kim Han-sol, nepotul dictatorului, care a părăsit Coreea de Nord și trăiește în străinătate, fiind considerat disident, are cota 70.00 pentru a prelua puterea. Conform libertatea.ro, Kim Han Sol a declarat la o televiziune finlandeză că Kim Jong-un este un dictator și că visează să se întoarcă într-o zi în Coreea de Nord pentru a ”face ca lucrurile să fie mai bune pentru oamenii de acolo”.

Pe listă se mai află și două nume care nu au neapărat legătură cu Coreea de Nord. Fostul atlet Kim Collins, campion mondial la 100 de metri în 2003, are în comun cu dictatorul doar prenumele, iar faimosul Dennis Rodman, fostul baschetbalist al lui Chicago Bulls și LA Lakers este unul dintre puținii străini cu care Kim Jong-un a intrat frecvent în contact. Rodman l-a vizitat în numeroase rânduri și l-a numit ”prieten pe viață”. 

Citește mai multe știri despre pariuri:

Ajunge Deian Sorescu la Craiova? Casele de pariuri oferă cote pentru următorul transfer al fundașului dinamovist

Pariuri pentru ultimele două turnee de Grand Slam » Nadal, Djokovic, Serena Williams și Simona Halep, marii favoriți

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează