GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPECIALE

Pariuri pentru ultimele două turnee de Grand Slam » Nadal, Djokovic, Serena Williams și Simona Halep, marii favoriți

Simona Halep e principala favorită pe tabloul feminin la Roland Garros, cu o cotă de 6.00.
Simona Halep e principala favorită pe tabloul feminin la Roland Garros, cu o cotă de 6.00.

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 15:24

Chiar dacă, momentan, oferta caselor de pariuri e mai săracă, fiind lipsită, în primul rând, de meciurile de fotbal sau de turneele de tenis, cele care sunt ”sarea și piperul” pentru pariori, există totuși o serie de variante foarte atractive pe care se poate miza. 

E vorba de pariurile pe termen lung, adică antepost, așa cum sunt ele denumite în ofertele agențiilor. O serie de competiții s-ar putea relua în această vară, iar bookmakerii au pregătit cote speciale. 

Nadal și Simona Halep, favoriți la Roland Garros

Roland Garros, reprogramat între 20 septembrie și 4 octombrie, îi are ca principali favoriți pe Rafael Nadal și Simona Halep, în oferta Superbet. Cota spaniolului pentru a câștiga în acest an cel de-al 13-lea titlu la Paris e 1.90. De asemenea, se poate paria și că Nadal NU reușește să își apere trofeul, la o cotă de 1.80. 

Simona Halep e principala favorită pe tabloul feminin, cu o cotă de 6.00. Dar, conform cotelor, sunt șanse mai bune să nu câștige trofeul. Un astfel de pariuri are cota 1.10 în oferta Superbet. 

Djokovic și Serena sunt în pole-position la US Open

Competiția americană e programată între 24 august și 13 septembrie, însă o altă casă de pariuri, eFortuna, ia în calcul posibilitatea ca datele să se schimbe. Cel puțin asta sugerează cota oferită, prea mare pentru ca un eveniment să aibă loc așa cum era preconizat. Pentru o cotă de 3.75 se poate paria că US Open va avea loc în perioada stabilită. 

Cu o cotă de 2.75 la Superbet, Djokovic, de 3 ori câștigător la US Open, e cotat ca favorit pe tabloul masculin. La fete, numărul unu e Serena Williams (cota 8.00), cea care are 6 titluri de campioană a turneului american. Câștigătoarea de anul trecut, Bianca Andreescu, e a doua, cu o cotă de 9.00. Simona Halep e a patra (cota 12.00), după Barty (cota 11.00).

Cum va arăta sportul după Covid-19 » Sporturile au fost grupate pe 4 categorii de risc

Citește mai multe știri despre pariuri:

Mai continuă la CFR Cluj? Andrei Burcă, Cristi Manea și posibilele lor destinații, în oferta de pariere a agențiilor

Pregătește Craiova un nou ”transfer-bombă”? Mihăilă și Cicâldău, numele vehiculate pentru plecarea în străinătate!

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează