SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Donald Trump, atac fără precedent la adresa starurilor din NBA: „Unii sunt foarte, foarte, foarte proști! Sunt într-un mare pericol”

Președintele Statelor Unite ale Americii nu e de acord cu gestul acestora de a îngenunchea în timpul imnului Statelor Unite ale Americii.
Președintele Statelor Unite ale Americii nu e de acord cu gestul acestora de a îngenunchea în timpul imnului Statelor Unite ale Americii.

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 10:10 / Actualizat joi, 13 august 2020 10:19

Donald Trump i-a numit pe jucătorii din NBA „proști și neplăcuți”. Președintele Statelor Unite ale Americii nu e de acord cu gestul acestora de a îngenunchea în timpul imnului Statelor Unite ale Americii. 

  • NBA a fost reluat în campusul Disney World din Florida. Toate echipele au ales să își arate sprijinul față de campania „Black Lives Matter”. Jucătorii poartă echipamente cu mesaje speciale, iar în timpul intonării imnului național, aceștia îngenunchează. 

Într-o intervenție la Fox Sports, Donald Trump a criticat acțiunile baschetbaliștilor: „Îngenuncherea a avut un impact oribil pentru sport. Ratingul a scăzut drastic, numerele sunt jos de tot. Oamenii sunt nervoși din această cauză. Le-a ajuns cu politica, au destulă din partea celor ca mine. NBA e în pericol, într-un pericol mai mare decât cred”. 

Trump jignește starurile din NBA

Întrebat de Clay Travis, gazda emisiunii, dacă e la curent cu criticile primite din partea jucătorilor, în legătură cu atitudinea față de protestele „Black Lives Matter”, Trump a fost și mai acid: „Chiar nu am observat ce au zis, dar nu m-ar surprinde. Acolo sunt niște jucători foarte, foarte, foarte neplăcuți, să fiu sincer, foarte proști”.

„Chiar nu cred că lumea baschetului este tristă că l-a pierdut pe spectatorul Trump”
- Lebron James

Citește și alte știri din baschet: 

VIDEO Primul baschetbalist din NBA care a refuzat să îngenuncheze în timpul imnului: „Sunt recunoscător, dar nu asta e soluția”

Starul unei candidate la titlu în NBA a fost surprins într-un club de striptease » A încălcat izolarea și va rata două meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tipsy
tipsy  •  13 August 2020, 16:01

Adevarul e ca oameni mai rasfatati decat jucatorii din NBA rar vezi. Liga, presa, toata lumea le cauta in coarne, de au ajuns unii sa se simta persecutati ca nu li se da voie sa inscriptioneze "*** Trump" pe tricou sau ca nu vor fi platiti daca refuza sa termine sezonul. Au cele mai multe drepturi si privilegii din toate sporturile americane, dar daca ii asculti, ai impresia ca sunt dusi la munca in lanturi ca in 1800, nu pe zeci de milioane de dolari. Ti se rupe inima cand il auzi pe Lebron James ce viata grea are el ca persoana de culoare in America. Au pareri despre orice, dar cand au amenintat chinezii ca ii penalizeaza la buzunar, au facut toti gura mica, brusc nu au mai fost activisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

135633977210983
Gigi Papadie  •  13 August 2020, 13:10

ARE DREPTATE TRUMP, SAMAI SI GATE ASTIA CA NU AU FACUT NIMIC SPECIAL PENTRU PLANETA ASTA. DACA JOACA BASCHET ,NU INSEAMNA CA SINT SOI DESTEPTI. EU UNUL M AM STURAT SA-I TOT VAD CA SE JELESC,LA MUNCA TOVARASI

Vezi toate comentariile (2)
Comentează