SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROCUP WOMEN

Final de drum european pentru Sepsi SIC: au fost la doar două puncte de calificarea în faza următoare a EuroCup

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 21:27

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana României la baschet feminin, s-a impus în deplasare la Artego Bydgoszcz (Polonia), scor 71-79 (18-19, 13-29, 24-13, 16-18). 

Meciul a reprezentat manșa secundă a primului tur din play-off-ul EuroCup Women, victoria nefiind de ajuns pentru calificare, însă. Scorul general a fost 141-140 pentru poloneze, care se impuseseră în tur, la Sfântu Gheorghe, cu 70-61. 

Covăsnencele lui Zoran Mikes au fost foarte aproape să ducă partida în prelungiri, dar Kiesel de la gazde a transformat una dintre cele două aruncări libere primite în ultimele clipe ale sfertului patru și a adus astfel calificarea pentru formația poloneză. Andra Mandache a fost cea mai bună marcatoare a lui Sepsi SIC, dar și a meciului, cu 26 de puncte.

Vezi și:

Bogdan Burcea refuză naționala și îl atacă pe Tomas Ryde: „Poate să plece 20 de ani în vacanță cu banii luați de la Federație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close