HANDBAL  ·  FRH

Bogdan Burcea refuză naționala și îl atacă pe Tomas Ryde: „Poate să plece 20 de ani în vacanță cu banii luați de la Federație”

Joi, 09 Ianuarie, 19:42

Bogdan Burcea, antrenorul celor de la SCM Craiova, exclude varianta de a prelua naționala de handbal feminin a României.

„Nu voi prelua naţionala, cel puţin nu acum. Concret, au fost multe lucruri care nu mi-au convenit. Au fost multe persoane care au spus că sunt antrenorul potrivit pentru a prelua naţionala, dar, fiind o persoană incomodă şi capricioasă, nu pot face acest pas, fiindcă vreau să ni se acorde şi nouă, românilor, respectul şi sprijinul de care au avut parte străinii”, a declarat Burcea pentru sportuldoljean.ro.

Burcea: „Ryde ne crede dobitoci”

Tomas Ryde a anunțat astăzi că va da în judecată Federația de handbal. Antrenorul suedez e nemulțumit de modul în care a fost îndepărtat de la cârma naționalei.

„Ryde ne crede pe toţi nişte dobitoci! Comisia care l-a demis pe Ryde nu l-a validat niciodată. Ilegal a fost că a primit al doilea mandat. Mai bine i-ar face statuie preşedintelui FRH, fiindcă l-a pus selecţioner! Poate să plece în vacanţă 20 de ani cu banii pe care i-a luat de la Federaţie. Este o pată ruşinoasă pe istoria handbalului românesc ce s-a întâmplat la Mondiale, Ryde ne-a dus în lumea a treia a handbalului. Putem să-l dăm noi în judecată, că a lipsit la meciul cu Suedia! Are mare tupeu să ne dea şi în judecată”, a declarat Burcea conform sportuldoljean.ro.

Vezi și:”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (1)

Adrian Popescu  •  12 Ianuarie 2020, 18:47

Domnul Burcea este cel care a șocat toată lumea handbalului oficializându-și relația cu o jucătoare..Este singurul antrenor din prima ligă din România la sporturi de echipă care își antrenează soția, desemnată căpitanul de echipă.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1