SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE ÎN BASCHET

Fometescu: "Păcat că se întîmplă în România ce s-a întîmplat în Ungaria cu Marian Cozma"

Claudiu Fometescu
Claudiu Fometescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 09:22

Jucătorul echipei U Mobitelco Cluj, Claudiu Fometescu, a vorbit despre drama care a lovit sportul românesc, decesul baschetbalistului Chauncey Hardy, de la CSS Giurgiu.

"Am rămas stupefiaţi, nu ne vine să credem. Păcat că se întîmplă în România ce s-a întîmplat în Ungaria cu Marian Cozma. Nu ştiu povestea, doar am auzit ştirile şi nu îmi vine să cred. Chiar am jucat un amical în urmă cu 10 zile împreună. Din păcate n-a apucat să joace decît două meciuri oficiale. Îmi pare sincer rău", a spus Claudiu Fometescu la GSP TV.

CITEŞTE AICI DETALII DESPRE DECESUL LUI CHAUNCEY HARDY!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
tyty63
tyty63  •  10 Octombrie 2011, 09:49

aceasta specie trebuie rasa de pe fata pamaintului.moarte tiganilor

fann_liverpool
fann_liverpool  •  09 Octombrie 2011, 22:50

Dumnezeu sa-l ierte!!!

pisto
pisto  •  09 Octombrie 2011, 22:46

Afara tigani din tara! Ne-au stricat imaginea, lumea ne uraste din cauza lor, nu poti iesi pe strada in unele orase de frica lor, omoara oameni de placere! De ce trebuie sa-i suportam? Ca suntem romani si putem? Ca ne zice ceva organizatie din europa ca trebuie si cand vin la ei ii da afara? !!!! AFARA!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează