SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

FOTO Kobe Bryant a murit // Mii de oameni s-au strâns la Staples Center în LA » Omagiu special la Premiile Grammy

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 11:15

Premiile Grammy 2020 au început cu un omagiu special adus lui Kobe Bryant, decedat cu câteva ore înaintea show-ului. Ceremonia decernării premiilor a avut loc în Staples Center, locul în care fostul star din NBA a evoluat pentru LA Lakers în întreaga sa carieră.

„Noaptea asta e pentru tine Kobe”, a declarat vedeta pop Lizzo, după care i-a dedicat balada „Cuz I Love You”. Gazda Alicia Keys i-a dedicat și ea o melodie lui Bryant, cântând o versiune acapella a melodiei „So Hard To Say Goodbye”, acompaniată de Boyz II Men.

În același timp, în afara sălii în care se decernau premiile Grammy și unde Kobe Bryant jucase toată cariera sa, mii de fani s-au strâns pentru a-l omagia la rândul lor. Aceștia au aprins lumânări și au plâns după baschetbalistul decedat și fiica lui.

Kobe Bryant s-a stins ieri, alături de fiica sa Gianna și alte șapte persoane după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit în Calabasas, California, din cauza ceții.

+14 FOTO

Citește și:

VIDEO+FOTO Legenda NBA Kobe Bryant, fetița lui de 13 ani și alte 7 persoane au murit! De ce s-ar fi prăbușit elicopterul + au fost identificate 6 dintre victime

Cum a fost prevestită moartea lui Kobe Bryant: un desen din 2017 și un mesaj pe twitter din 2012 anunțau deja tragedia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează