BASCHET  ·  TRAGEDIE

FOTO Poliția din Los Angeles se teme de hoți după moartea lui Kobe Bryant! Patrulează non-stop pentru a-i ține departe de locul prăbușirii elicopterului + au fost recuperate 3 corpuri

Marti, 28 Ianuarie

Kobe Bryant (41 de ani) a murit duminică noapte după ce elicopterul în care se afla împreună cu una dintre fiicele lui, Gianna (13 ani), și alte 7 persoane s-a prăbușit în Calabasas, California. (Detalii AICI) Ofițeri ai Poliției din Los Angeles patrulează în zonă pentru a-i ține departe pe hoți!

Poliția din Los Angeles se teme de eventuale persoane care vor să vină la locul prăbușirii avionului. Astfel, mai mulți ofițeri patrulează pe dealurile din Calabasas pentru a-i opri pe cei care vor să vină la locul accidentului pentru a lua diferite rămășițe ale elicopterului, notează Daily Mail. 

Alex Villanueva, șeful Poliției din zona metropolitană Los Angeles, i-a avertizat pe toți cei care vor să vină la locul accidentului. „Prezența persoanelor neautorizate la locul prăbușirii avionului este un delict”, a spus Villanueva, temându-se că ancheta ar putea fi îngreunată de prezența fanilor.

+10 FOTO

S-au recuperat trei corpuri

Presa din SUA a dezvăluit că până acum au fost recuperate corpurile a trei persoane din cele 9 care se aflau în elicopter. 

Los Angeles Times notează că procedura de recuperare a corpurilor este îngreunată de faptul că elicopterul s-a prăbușit într-o zonă cu multe dealuri, în care este greu de ajuns. Mai mulți oficiali au fost văzuți cărând pe jos tărgi și diferite pungi cu obiecte din zona unde a căzut elicopterul, despre care se spune că este puțin mai mare decât un teren de fotbal. 

Citește și: Acum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1