BASCHET  ·  TRAGEDIE

Ultimul mesaj trimis de Kobe Bryant înainte să moară! Vorbea cu fiul unei legende și n-a mai apucat să vadă răspunsul

Luni, 27 Ianuarie

Kobe Bryant (41 de ani), fostul mare baschetbalist al lui Los Angeles Lakers, a murit împreună cu fata sa, Gianna, și alte 7 persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în Calabasas, California. (Detalii pe larg AICI

Cu câteva ore înainte ca elicopterul să se prăbușească, Kobe Bryant a vorbit cu Shareef O'Neal, fiul lui Shaquille O'Neal, fostul coleg al lui Kobe.

Shareef a postat pe Twitter o fotografie cu discuția avută în acea dimineață cu Bryant, pe Instagram. Kobe i-a dat mesaj lui Shareef să-l întrebe cum se simte, dar Bryant n-a apus să mai vadă răspunsurile primite: „Muncesc, încerc să văd care ar fi următoarea mea mutare. Tu cum ești?”.

„Chiar în dimineața asta m-ai căutat... Te voi iubi mereu, unchiule. Te iubesc. Gigi, te iubesc verioșoară. Nu poate fi adevărat. Mă rog să nu fie adevărat, mă rog să nu fie adevărat”, a scris Shareef O'Neal pe Twitter. 

Vezi și: Acum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (1)

bazinga  •  27 Ianuarie 2020, 16:51

Groaznic....chiar am o stare emotionala deosebita!Aproape ca mi-au dat lacrimile....e pacat,mare pacat ca s-a dus la ingeri Kobe!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1