SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Ultimul mesaj trimis de Kobe Bryant înainte să moară! Vorbea cu fiul unei legende și n-a mai apucat să vadă răspunsul

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 16:06

Kobe Bryant (41 de ani), fostul mare baschetbalist al lui Los Angeles Lakers, a murit împreună cu fata sa, Gianna, și alte 7 persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în Calabasas, California. (Detalii pe larg AICI

Cu câteva ore înainte ca elicopterul să se prăbușească, Kobe Bryant a vorbit cu Shareef O'Neal, fiul lui Shaquille O'Neal, fostul coleg al lui Kobe.

Shareef a postat pe Twitter o fotografie cu discuția avută în acea dimineață cu Bryant, pe Instagram. Kobe i-a dat mesaj lui Shareef să-l întrebe cum se simte, dar Bryant n-a apus să mai vadă răspunsurile primite: „Muncesc, încerc să văd care ar fi următoarea mea mutare. Tu cum ești?”.

„Chiar în dimineața asta m-ai căutat... Te voi iubi mereu, unchiule. Te iubesc. Gigi, te iubesc verioșoară. Nu poate fi adevărat. Mă rog să nu fie adevărat, mă rog să nu fie adevărat”, a scris Shareef O'Neal pe Twitter. 

Ultimul mesaj trimis de Kobe Bryant înainte să moară! Vorbea cu fiul unei legende și n-a mai apucat să vadă răspunsul

Vezi și: 

VIDEO Sabrina Ionescu, baschetbalista pe care Kobe Bryant o considera cea mai bună, în lacrimi după moartea lui: „Sezonul ăsta e pentru el”

FOTO Ultimele imagini cu Kobe și Gianna Bryant înainte de tragicul accident

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  27 Ianuarie 2020, 16:51

Groaznic....chiar am o stare emotionala deosebita!Aproape ca mi-au dat lacrimile....e pacat,mare pacat ca s-a dus la ingeri Kobe!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close