SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

FOTO Ultimele imagini cu Kobe și Gianna Bryant înainte de tragicul accident

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 12:32

Cu o zi înainte de tragicul accident care a avut loc în Calabasas, California, Kobe Bryant a fost prezent la un turneu de baschet organizat de academia sa, turneu în care evolua și fiica sa, Gianna.

De la acest turneu există și ultimele fotografii cu cei doi în viață. Kobe a fost surprins privind de pe margine meciurile, dar și în timp ce îi dădea sfaturi fiicei sale în pauze.

Gianna a moștenit pasiunea tatălui său pentru baschet și avea o carieră promițătoare la juniori. Câteva din ultimele imagini o surprind pe ea în acțiune în timpul turneului.

În momentul accidentului, elicopterul se îndrepta către academia lui Bryant, Mamba Academy, pentru a doua zi a turneului Mamba Cup Tournament Series.

În elicopter se mai aflau antrenorul de baseball John Altobelli, alături de soția și fiica lui, precum și Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

+4 FOTO

*Foto via dailymail.co.uk

Citește și:

VIDEO+FOTO Legenda NBA Kobe Bryant, fetița lui de 13 ani și alte 7 persoane au murit! De ce s-ar fi prăbușit elicopterul + au fost identificate 6 dintre victime

FOTO Kobe Bryant a murit // Mii de oameni s-au strâns la Staples Center în LA » Omagiu special la Premiile Grammy

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
626816621224130
Marius Adrian Creţu  •  27 Ianuarie 2020, 13:34

condoleanţe! Condolanţe! CONDOLEANŢE!

bazinga
bazinga  •  27 Ianuarie 2020, 13:24

INFIORATOR!Viata este ceva atat de fragil....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close