SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO Faze spectaculoase, coşuri de generic la prima ediţie a Cupei liceelor la baschet 3x3!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 18:42

Cupa liceelor la baschet 3x3 by Sport Arena s-a încheiat miercuri. Echipele liceului Anghel Saligny au dominat prima ediţie a Cupei Liceelor la baschet 3x3, organizată de Sport Arena şi Federaţia Română de Baschet în curtea Colegiului Naţional Sfântul Sava, impunându-se atât la masculin cât şi la feminin.

Timp de două zile s-a jucat baschet de dimineaţa până seara, puţinele momente de pauză fiind folosite pentru concursuri de îndemânare sau aruncări. Iar creativitatea a fost la loc de cinste şi în afara terenului, cu nume de echipe precum „Cantemir v-o da” sau „Sava Bien”. Daca mai adăugam faptul ca jucătorii au întrebat insistent când va avea loc următoarea ediţie a competiţie, faptul ca spectatorii au dansat si au încurajat colegii de liceu, interesul media pentru acest tip de eveniment, putem spune ca prima ediţie a Cupei Liceelor la baschet 3x3 a fost un deplin succes.

Vedete precum Bogdan Stelea, Virgil Stănescu sau DOC nu au ratat ocazia de a juca baschet în curtea şcolii, aşa cum o făceau pe vremea când erau la rândul lor elevi. Cei trei, alături de baschetbalistul Robert Nyakundi, coechipierul lui Stănescu la Steaua, i-au încântat pe puştii prezenţi într-un meci demonstrativ, în care şi-au câştigat dreptul să joace şi doi liceeni, aleşi în urma unor concursuri.

La final, cei care s-au bucurat cel mai tare au fost băieţii din echipa Ţiganii din Saligny şi fetele de la Saligny’s Finest, câştigătorii acestei prime ediţii a Cupei Liceelor la baschet 3x3 by Sport Arena. O a treia echipă a liceului, Brânduşele din Saligny s-a clasat pe locul al doilea la feminin. Premierea a fost efectuată de domnul Ştefan Săndulache, director al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti.

Peste 300 de elevi s-au bucurat în aceste două zile de o adevărate sărbătoare a baschetului în licee. S-au reaprins rivalităţi, s-au legat noi prietenii, s-a trecut de la agonie la extaz în meciuri pe muchie de cuţit, iar la final, toată lumea s-a reunit pentru o poză de grup devenită deja marcă înregistrată la turneele Sport Arena.

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează