BASCHET  ·  3 LA 3

GALERIE FOTO Lora a fost în centrul atenției la super-show-ul de baschet 3x3 Challenge! Fetele din națională au început drumul către Tokyo

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 19:00

Lora l-a asistat pe dunker-ul Italian Marco Favretto în timpul demonstrației de slam-dunk care a fost punctul culminant al turneului 3x3 Challenge, primul eveniment marca Sport Arena Streetball din 2019.

Show-ul de baschet 3x3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, a marcat și startul campaniei de calificare pentru echipa națională de fete.

Lora, alături de prietenul ei Ionuț Ghenu și de Speak au alcătuit echipa artiștilor în meciul celebrităților în care au încheiat la egalitat 8-8, cu echipa managerilor din care au făcut parte Virgil Stănescu, fostul fotbalist Vlad Munteanu și Florin Jianu.

Stănescu a avut emoții atât pe teren, unde a jucat finala categoriei open, cedată în fața sârbilor de la Vrbas Avai, dar și în afara terenului, ca cel mai înfocat fan. Fiul său, Remi, a devenit campion la categoria Baby, alături de coechipierii săi Petru Spârlac, Alex Popovici și după o finală câștigată cu 7-5 în fața celor de la Warriors Lynx.

Fetele din naționala României de baschet 3x3, care la Superbet 3x3 Challenge și-au început oficial drumul pentru calificarea la Jocurile Olimpice, s-au impus la categoria Open Feminin, evoluând pentru Știința București.

Sonia Ursu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a competiției, în timp ce MVP-ul turneului masculin a fost sârbul Philip Simic. Ambii sportivi au fost premiați cu câte un ceas.

Dacă italianul Favretto a impresionat prin tehnicitatea dunk-urilor sale, lituanianul Gediminas Zitlauskas a uluit asistența prin detenta sa impresionantă și execuții un grad ridicat de dificultate.

Sâmbătă Junkyard și Electric Brother au electrizat atmosfera cu cântecul “3x3” care a devenit sound-ul oficial al Sport Arena Streetball și a fost lansată în premieră la eveniment.

Trupa de majorete Dracula’s Girls din Târgoviște a aprins imaginația spectatorilor prin coregrafiile etalate pe terenul din ParkLake Shopping Center. Fetele lui Dracula și-au băgat coada și în mașina oficială a turneului, care a fost umplută cu mingi de baschet.

Peste 300 de participanți s-au înscris pentru acest prim turneu marca Sport Arena Streetball al anului. Cele mai mari emoții le-au trăit părinții la finalele categoriilor de copii, toate încheiate cu victorii la limită. Guacamolii au învins cu 6-5 pe Lakers 3x3 la Mini băieți iar Green Freaks a câștigat cu 10-8 în meciul cu Dragons.Ce a ajuns să facă în Germania o prostituată româncă, după ce bordelul s-a închis. Elena acceptă acum și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Polona Hercog
Digi 2
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1