SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO Românii au dus baschetul 3x3 în mijlocul deşertului, în Emiratele Arabe Unite!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 19:46

După 10 sezoane de competiţii organizate în România, Sport Arena Streetball a teleportat atmosfera meciurilor de baschet 3x3 în mijlocul deşertului, organizând în Emiratele Arabe Unite primele turnee de acest gen cu ocazia Campionatelor Mondiale de Juniori U17.

Sustinute de UAE Basketball Association şi Dubai Sports Council, cele două competiţii, denumite Dubai 3x3 Basketball, au atras in jur de 200 de jucători şi au fost dotate cu premii în valoare de 1.500 de dolari. Primul turneu a avut loc chiar “acasă” la Cosmin Olăroiu, la Al Ahli, la doi paşi de stadionul pe care îşi deşfăşoară meciurile echipa cu care antrenorul român a devenit campion în Emirate în sezonul trecut.

A fost doar cel de-al doilea turneu de baschet 3x3 popular organizat vreodată în Emiratele Arabe Unite şi primul desfasurat sub egida FIBA. Actiunea s-a mutat apoi intr-o arena multifunctionala de cinci stele, Hamdan Sports Complex, care s-a transformat din pisicina olimpica de inot in arena de baschet pentru Campionatele Mondiale de Juniori U17.

Intrarea principala pentru spectatori fost locul pe care, în doar cateva ore, echipa Sport Arena l-a transformat într-un teren oficial de baschet 3x3, la standarde FIBA. Nu numai participanţii, dar şi fanii veniţi să urmărească meciurile de la Campionatul Mondial, au avut şansa să-şi demonstreze calităţile pe terenul de baschet atât în partide ad-hoc cât şi în concursuri.

Iar premierea învingătorilor s-a făcut în mare stil, pe terenul central al competiţiei, în pauza finalei mici a Campionatului Mondial dintre Spania şi Serbia, trofeele şi medaliile fiind acordate de către reprezentanţii UAE Basketball Association, în prezenţa lui Yvan Mainini, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Baschet.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează