SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Reacția lui Kevin Durant, după ce doi fani ai adversarei l-au jignit

Kevin Durant / Foto: Imago Images
Kevin Durant / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 12:35 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 15:17

Kevin Durant (35 de ani), starul din NBA al formației Phoenix Suns, a fost implicat într-un incident cu doi fani ai lui Dallas Mavericks, la încălzirea de dinaintea meciului de joi. Dallas s-a impus pe teren propriu cu scorul de 123-113 (32-33, 28-30, 36-28, 27-22).

Imaginile video postate pe Instagram de jurnalistul Jonah Javad surprind un schimb de replici între Kevin Durant și doi susținători ai formației Dallas Mavericks, un bărbat și o femeie.

Cei doi i-au adresat lui Durant mai multe injurii, numindu-l printre altele și „c***ă”, apoi au susținut că au spus-o în glumă. Starul NBA s-a oprit din încălzirea pe care o făcea și a mers să discute cu fanii respectivi ai grupării Dallas Mavericks.

Umilință astronomică suferită de naționala României în calificările pentru Mondial! Luxemburg a înscris 20 de puncte consecutive și a întors un handicap colosal
Calificări CM
Umilință astronomică suferită de naționala României în calificările pentru Mondial! Luxemburg a înscris 20 de puncte consecutive și a întors un handicap colosal

„Problema mea este că atunci când tu mă numești c***ă, când eu întorc spatele, oamenii obișnuiesc să mă considere laș.

Știu că voi nu ați avut intenții rele și nu o să vă dau afară, pentru că ați plătit pentru aceste bilete, aveți câteva băuturi la bord și înțeleg cum reacționează oamenii la alcool. Dar există modalități mult mai bune de a-mi obține atenția decât să mă numiți c***ă”, le-a explicat Durant femeii și bărbatului, potrivit eu.azcentral.com.

VIDEO Kevin Durant, reacție exemplară după ce a fost jignit

Paza era pregătită să îi scoată în afara sălii, însă Kevin Durant le-a transmis agenților de securitate să nu facă acest lucru, chiar dacă a refuzat să îi strângă mâna femeii. Durant s-a limitat doar la o discuție pentru a înțelege care au fost intențiile persoanei respective.

Bărbatul și femeia s-au aflat în stare de ebrietate în momentul în care i s-au adresat injurios lui Kevin Durant, potrivit dailymail.co.uk. Pentru a remedia situația stânjenitoare în care tot ei au intrat, au încercat să îi povestească lui Durant despre un podcast al bărbatului dedicat sportului, însă starul NBA nu a fost interesat mai mult de dialog.

Gestul lui Durant de a opri evacuarea celor doi a contribuit la detensionarea conflictului, fanii putând să se bucure de vizionarea meciului, chiar dacă au avut un limbaj deplasat la adresa starului NBA.

Kevin Durant a fost amabil, deși a fost afectat

Chiar dacă a ales să fie amabil, Kevin Durant a fost cu adevărat afectat de comportamentul afișat de cei doi suporteri, simțind nevoia să se confeseze imediat după incident.

„Este ca și cum, uneori, ei nu ne privesc ca pe niște oameni. Așa că, atunci când ai șansa de a spune unei persoane cum te simți imediat, atunci ea va da înapoi.

Vezi, suntem animale, suntem spectacole de circ, suntem animatori pentru ei în loc de oameni adevărați”, au fost cuvintele prin care Kevin Durant și-a exprimat frustrarea în fața jurnalistului Duane Rankin, conform arizonasports.com.

Răsturnare de situație în Phoenix Suns - Dallas Mavericks

Phoenix Suns a pierdut dramatic cu Dallas Mavericks, scor 113-123, o partidă contând pentru runda a 56-a din Conferința de Vest. Phoenix s-a impus în primele două sferturi (33-32 și 30-28), însă a cedat în ultimele două (28-36, 22-27), unde a fost decisă în cele din urmă soarta partidei.

Kevin Durant a reușit pe parcursul meciului să înscrie 23 de puncte, să facă 6 recuperări și să ofere o pasă decisivă. Slovenul Luka Doncic (24 de ani), de la Dallas Mavericks, a fost cel mai bun jucător de pe teren: 41 de puncte, 9 recuperări și 11 pase decisive.

Phoenix Suns și Dallas Mavericks sunt vecine în clasament. Phoenix ocupă locul 6, în timp ce Dallas se află pe poziția a 7-a. Echipa lui Kevin Durant are un golaveraj mai bun (6581-6412 față de doar 6649-6561). Ambele formații din Conferința de Vest au înregistrat până acum 33 de victorii și 23 de înfrângeri.

Citește și:

Cele mai tari momente din NBA All-Star Game » MVP neașteptat în Indianapolis
All-Star Game
Cele mai tari momente din NBA All-Star Game » MVP neașteptat în Indianapolis
Fotbalistul lui CFR Cluj, în tribună la meciul rivalei din oraș! Cum a fost surprins
CUPA ROMÂNIEI LA BASCHET
Fotbalistul lui CFR Cluj, în tribună la meciul rivalei din oraș! Cum a fost surprins

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
morzadobflicster
morzadobflicster  •  05 Martie 2024, 06:28

Prietene Ursache, daca vrei sa te exprimi baschetbalistic, nu folosi termeni precum "golaveraj", ca suna ca o cratita rostogolita pe scari. Parol! In baschetul american se contabilizeaza procentajul victoriilor, iar in cazuri de egalitate intre doua echipe, departajarea se face in functie de meciurile directe. Daca si acolo persista egalitatea, urmeaza alte cateva criterii, abia ultimul dintre ele fiind referitor la puncte. Daca vrei mai multe lamuriri, te ajut cu mare drag.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează