SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Kobe Bryant a murit // FOTO Au apărut fotografii făcute la câteva clipe după prăbușirea elicopterului! Teoriile autorităților sunt confirmate

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 19:22

Continuă să apară imagini de la tragedia aviatică în care și-a pierdut viața legendarul baschetbalist Kobe Bryant și alte 8 persoane, printre care și fiica lui de 13 ani, Gianna. 

TMZ, site-ul care a anunțat moartea lui Kobe Bryant, a intrat în posesia unor fotografii teribile, făcute la doar câteva minute după prăbușirea elicopterului. Imaginile au fost surprinse de un biciclist care se antrena pe un traseu din apropiere.  

Kobe Bryant a murit // FOTO Au apărut fotografii făcute la câteva clipe după prăbușirea elicopterului! Teoriile autorităților sunt confirmate

Imaginile demonstrează două dintre teoriile autorităților: ceața densă din zonă și faptul că niciun om aflat la bord nu ar fi avut vreo șansă să supraviețuiască în urma impactului. 

Vezi și:

NBA a amânat meciul dintre LA Lakers și LA Clippers! O astfel de decizie nu mai fusese luată din 2013

LeBron James, mesaj răscolitor după dispariția lui Kobe Bryant: „Te rog să-mi dai putere din ceruri! Îți promit că voi duce mai departe moștenirea ta”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează