SPORTURI  »  BASCHET  »  DECIZIE

Kobe Bryant şi-a anunţat retragerea din baschet

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 17:20

Unul dintre cei mai mari baschetbalişti din NBA, Kobe Bryant (34 de ani), a anunţat că nu intenţionează să-şi mai prelungească actualul contract pe care-l are cu LA Lakers! Înţelegerea sa cu formaţia din Los Angeles expiră în 2014, iar Bryant a anunţat într-un interviu acordar postului CBS că nu crede că va mai continua să joace.


"Încă doi ani de jucat la nivel înalt, de antrenamente zilnice, cred că e suficient pentru mine. Am o vîrstă şi nu mai am sănătatea unui tînăr. Pentru un shooting-guard, cred că am jucat destui ani. În viaţă, vine un moment cînd trebuie să te întrebi ce vrei să faci şi, mai ales, dacă mai ai motivaţia să te antrenezi intensiv", a spus Kobe Bryant.

Dacă într-adevăr se va retrage din baschet în 2014, atunci Bryant va avea 36 de ani şi 18 sezoane petrecute în NBA. Totuşi, pînă atunci, baschetbalistul a anunţat că mai are un ţel şi anume să mai cîştige un trofeu de campion. Ar fi al 6-lea din cariera sa şi, astfel, l-ar egala pe Michael Jordan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
me.me
me.me  •  11 Octombrie 2012, 00:09
Postat de faurul_pamantului pe 10 Octombrie 2012, 19:15

un figurant si-un egoist care a reusit adesea sa se foloseasca de defectele sale ca de niste calitati, dar,,,,,,,,,, "'DA BA' PASE ODATA,"',,,)))

Un figurant? Cred ca nu stii despre cine scrii sau ce a făcut si face pentru acest sport. Este si va fi unu dintre cei mai mari jucător la acest sport, este la nivelul lui M. Jordan, M. Johnson, etc. Tot respectul pentru acest jucător si pentru o cariera fabuloasa. Imi pare rău ca a ajuns aceasta zi.

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  10 Octombrie 2012, 19:15

un figurant si-un egoist care a reusit adesea sa se foloseasca de defectele sale ca de niste calitati, dar,,,,,,,,,, "'DA BA' PASE ODATA,"',,,)))

kobritzzzaaa
kobritzzzaaa  •  10 Octombrie 2012, 19:08

:((((((((((( ce veste proasta... i se va simti lipsa cu siguranta :(

Vezi toate comentariile (3)
Comentează