SPORTURI  »  BASCHET  »  

Lakers l-a transferat pe noul Kevin Durant! Are doar 18 ani

Articol de Matei GirmovJURNALISPORT - Publicat joi, 25 august 2016 15:44

Brandon Ingram, 18 ani, a semnat cu LA Lakers. Puștiul este unul dintre cei mai promițători baschetbaliști. E un bun marcator și pasator și e foarte competitiv.

Brandon are 2,05m și a primit din partea clubului un contract pe 3 sezoane, cu opțiune pentru încă 2.

Ingram este văzut drept noul Kevin Durant, iar jucătorul lui GS Warriors chiar l-a lăudat: "Îmi aduce mult aminte de mine. Mă simt ca și cum m-aș uita în oglinda", a zis Durant, care a părăsit-o în această vară pe Oklahoma pentru a semna cu Golden State.
Nu doar Durant a vorbit frumos despre noul component al lui Lakers, ci și legenda clubului, Kobe Bryant.

Detaliile contractuale n-au fost dezvăluite, conform politicii clubului, dar presa internațională scrie că Ingram poate încasa în cei 5 ani aproximativ 33 de milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează