SPORTURI  »  BASCHET  »  LOS ANGELES LAKERS

LeBron James, cu gândul la plecarea de la Los Angeles Lakers » Condițiile superstarului din NBA pentru o nouă echipă

LeBron James / Foto: Imago Images
LeBron James / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 14:37 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 15:26

LeBron James (39 de ani) ar putea să plece după 6 ani de la Los Angeles Lakers, fiind nemulțumit de șansele inexistente de a câștiga titlul în NBA cu actuala sa echipă din Conferința de Vest.

Dezamăgirea lui LeBron a devenit cât se poate de evidentă de ceva vreme, iar mai multe echipe așteaptă să dea lovitura cu veteranul lui Lakers. Printre ele se numără mai ales Philadelphia 76ers, din Conferința de Est, conform site-ului sports.sky.it.

Ce a pățit fanul care a încercat să îl îmbrățișeze pe LeBron » Reacția starului celor de la Lakers
NBA
Ce a pățit fanul care a încercat să îl îmbrățișeze pe LeBron » Reacția starului celor de la Lakers

LeBron James are o clauză specială în contract, care, potrivit sursei citate, îi permite să se despartă de LA Lakers la finele sezonului curent. Superstarul din NBA se gândește să profite de clauza respectivă.

Performanță, familie și bani, prioritățile lui LeBron James

Aflat în al 6-lea sezon la Lakers, LeBron va avea cu greu o șansă concretă de a cuceri titlul de campion în NBA, dacă nu vor interveni niște transferuri remarcabile la echipa sa. În ciuda vârstei lui și a faptului că este o legendă vie, LeBron continuă să râvnească al 5-lea trofeu Larry O'Brien (NBA) din cariera sa.

În prezent, Los Angeles Lakers ocupă locul 9 din 15, cu un bilanț de 24 de victorii și 25 de înfrângeri în Conferința de Vest. Nemulțumit de situația de la Lakers, LeBron poate să achite o clauză de aproximativ 51 de milioane de dolari sau să convingă o altă formație din NBA să plătească suma respectivă pentru a părăsi echipa cu care a câștigat trofeul Larry O'Brien în 2020.

Prioritatea pentru LeBron James este să câștige un al 5-lea titlu din uriașa lui carieră în NBA, iar pentru acest obiectiv este dispus să aleagă o echipă care să îi ofere un lot pe măsura țelului său.

Totodată, superstarul va avea pretenția de la o nouă echipă să îi ofere posibilitatea să joace cu fiul său cel mare, Bronny James, și să îi includă în contract un salariu pe măsura brandului său personal.

VIDEO LeBron James a suferit cel mai sever eșec din carieră

Citește și:

Lui LeBron James nu i-a venit să creadă ce au decis arbitrii de ziua lui! Haos în ultimele secunde: „Până și Stevie Wonder poate vedea asta!”
NBA
Lui LeBron James nu i-a venit să creadă ce au decis arbitrii de ziua lui! Haos în ultimele secunde: „Până și Stevie Wonder poate vedea asta!”
Legendarul Marc Gasol și-a anunțat retragerea
NBA
Legendarul Marc Gasol și-a anunțat retragerea

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
danciuad
danciuad  •  10 Martie 2024, 01:09
Postat de pladimirvutin pe 05 Februarie 2024, 20:16

Prietenas, Gazeta a incheiat recent un proces de recrutare... De ce nu te-ai dus tu frumusel sa ceri un job de jurnalist, daca te stii atat de binecunoscator? Poate inca mai accepta... Ai putea fi un exemplu de excelenta in jurnalism... Parol !

Pretenaș, în viață cred că e esențial să faci ce iubești să faci, nu orice job pentru care ai cunoașterea necesară. Probabil aș putea fi un exemplu de excelență în jurnalism, dar îmi fie mai drag să fac altceva și prefer să fiu un exemplu de excelență în domeniul care mă pasionează.

pladimirvutin
pladimirvutin  •  05 Februarie 2024, 20:28

Nu stiu ce echipa ar fi interesata de asemenea combinatie. Bronny James nu a rup gura targului la USC, iar specialistii preconizeaza ca nu va fi selectionat in draftul de la vara. In consecinta, daca ar fi selectionat de o echipa, ar fi numai pentru a beneficia de serviciile tatalui. Oricat de mult si-ar dori un boost de imagine, e putin probabil ca vreo echipa sa riste sa isi afecteze vestiarul pentru o perioada indelungata. Venirea cuplului LeBron-Bronny ar insemna un loc de titular garantat pentru tata, si timp de joc semnificativ pentru fiu. Pentru ca aceste lucruri sa se intample, ar insemna ca un titular consacrat sa isi piarda locul, iar rezervele, printre ele poate tineri de reala perspectiva, sa isi vada minutele de joc diminuate pentru a face loc lui "Prince James". Oricat ar fi el de legenda, este greu de gasit o echipa dispusa sa is alieneze o parte din lot doar pentru a satisface capriciile lebronului, oricat de mult ar castiga din vanzarile de tricouri.

pladimirvutin
pladimirvutin  •  05 Februarie 2024, 20:16
Postat de danciuad pe 01 Februarie 2024, 15:48

NICĂIERI în afară de GSP nu există informația că Lebron ar trebui să plătească 51 de milioane ca să plece. Are contract în care poate decide dacă mai stă un an, pe 51 de milioane, sau pleacă liber. Ok, am înțeles. Voi puteți fi crezuți doar în știri despre Jiji. *** la poarta palatului și-l provocați să elucubreze zilnic. Dar dacă știți că asta vă e aria de competență, de ce vă aruncați la sporturi ale căror detalii nu vă străduiți să le înțelegeți? Doar ca să mimați că sunteți gazeta SPORTURILOR? Oricum nu vă mai crede nimeni. Cînd nu produceți știri atârnând de poala popii de la palat, traduceți de pe un site din Italia (deh, aia sursă pentru NBA), dar nu sunteți în stare măcar să traduceți corect ce au scris ăia ... Să produceți știri din sporturi e greu, să alegeți surse pertinente e și mai greu, iar mai nou e greu și să traduceți din italiană ...

Prietenas, Gazeta a incheiat recent un proces de recrutare... De ce nu te-ai dus tu frumusel sa ceri un job de jurnalist, daca te stii atat de binecunoscator? Poate inca mai accepta... Ai putea fi un exemplu de excelenta in jurnalism... Parol !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează