SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Unic în istorie! LeBron James a atins o bornă incredibilă: 40.000 de puncte în NBA

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 10:42 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 11:19

Ajuns la 39 de ani, LeBron James continuă să doboare recorduri. A devenit primul jucător din istoria NBA care ajunge la 40.000 de puncte.

Los Angeles Lakers nu a putut rezista în fața campioanei Denver Nuggets. A pierdut la 10 puncte, 114-124, dar toți ochii au fost pe vedeta LeBron James, care a mai atins o bornă impresionantă în cariera sa incredibilă: a ajuns la 40.000 de puncte.

LeBron James, 40.000 de puncte în NBA

La un an de când a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA, depășindu-l pe Kareem Abdul Jabbar (38.387 de puncte), LeBron James a atins o bornă uriașă: 40.000 de puncte.

Când mai erau 10 minute și 41 de secunde, LeBron a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat un coș spectaculos, deși era încolțit de mai mulți adversari. Iar coșul a fost unul pentru istorie. Cele două puncte l-au făcut pe LeBron să ajungă la un total 40.000 de puncte. O cifră de care pare greu de atins în viitorul apropiat.

A terminat meciul cu 26 de puncte, fiind depășit doar de Nikola Jocic, cel mai bun jucător din NBA în acest moment, care a reușit 36 de puncte.

VIDEO. Momentul în care LeBron James ajunge la 40.000 de puncte

„Nu știu dacă cineva va mai reuși asta. Trebuie să joci mult și să ai noroc, în ceea ce privește lipsa accidentărilor. Trebuie să ai grijă de corpul tău, dar să fii și productiv. Recordurile mereu sunt făcute să fie depășite. Niciodată nu poți spune niciodată1 Lumea a spus mulți ani că recordul lui Kareem nu va fi doborât, dar am reușit”, a spus LeBron James după meci.

Citește și:

Cristina Neagu: „Când îmi voi încheia cariera, voi lua o pauză, consumul psihic a fost enorm în ultimii ani”
DEZVĂLUIRI
Cristina Neagu: „Când îmi voi încheia cariera, voi lua o pauză, consumul psihic a fost enorm în ultimii ani”
Geri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain, deși mesajele cu conotații sexuale ale soțului său către o altă femeie au făcut înconjurul padocului în acest final de săptămână
SCANDAL
Geri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain, deși mesajele cu conotații sexuale ale soțului său către o altă femeie au făcut înconjurul padocului în acest final de săptămână

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
morzadobflicster
morzadobflicster  •  05 Martie 2024, 06:41

Mare jucator, nimic de zis, dar tot Jordan ramane cel mai mare. Indiscutabil si indubitabil. Diferenta dintre Jordan si LeBron e cam aceeasi dintre un Ferrari si un monster truck. Ambele masini au performante impresionante, dar provoaca emotii diferite. Michael Jordan a ridicat baschetul la rang de arta, si este inegalabil. Sper ca LeBron sa isi implineasca visul de a juca alaturi de fiul sau. Merita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează