SPORTURI  »  BASCHET  »  CAMPIONAT NAȚIONAL

Caz șocant în baschetul românesc! Meci suspectat de blat în campionatul național la U16 masculin: un jucător și-a dat autocoș

campionatul național la U16 masculin
campionatul național la U16 masculin

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 16:55 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 17:26

ABC Lynx Ploiești a câștigat în fața lui ACS Îngerii Băniei, scor 28-26, în Campionatul Național de baschet U16 masculin. Mai multe faze suspecte s-au întâmplat în timpul meciului disputat la finalul săptămânii trecute.

În urma acestui rezultat, ambele echipe au terminat cu câte 3 victorii în faza a doua a competiției. Oltenii s-au clasat pe 2, în timp ce prahovenii au terminat pe poziția a treia în Grupa 5.

S-au stabilit optimile Champions League: PSG - Real Madrid, duelul șoc. Tragerea la sorți s-a repetat din cauza unei gafe istorice » Cum arată programul complet
TRAGERE LA SORȚI
S-au stabilit optimile Champions League: PSG - Real Madrid, duelul șoc. Tragerea la sorți s-a repetat din cauza unei gafe istorice » Cum arată programul complet

Meci suspectat de blat în campionatul național baschet la U16 masculin

Mai multe momente controversate s-au întâmplat pe durata partidei. Cele două echipe au pasat în dese rânduri intenționat în afara terenului sau au aruncat fără rost de la jumătatea terenului, potrivit baschet.ro.

Cea mai contestată fază a fost cea în care unul dintre jucătorii de la Îngerii Băniei și-a introdus mingea în propriul coș.

VIDEO. Meciul ABC Lynx Ploiești - ACS Îngerii Băniei

Federatia Romana de Baschet s-a autosesizat

Federația Română de Baschet a emis un comunicat în urma celor întâmple și urmează să analizeze cazul.

„Federatia Romana de Baschet s-a autosesizat asupra situatiei create in timpul meciului ID Ingerii Baniei Craiova - Lynx Ploiesti, din cadrul Campionatului National U16 masculin.

In consecinta, FRB inainteaza inregistrarea video a partidei spre analiza catre Comisia Tehnica, Comisia de Tineret si Colegiul Central al Antrenorilor, asteptand un raspuns in termen de 72 de ore. Ulterior situatia va fi analizata si de catre Comisia de Disciplina / Etica Sportiva din cadrul Federatiei Romane de Baschet. Decizia finala va fi comunicata opiniei publice in cel mai scurt timp”, a scris FRB pe site-ul oficial.

Citește și:

10 curiozități la finalul celui mai palpitant sezon de Formula 1 din ultimii ani » De la recordul stabilit de Verstappen la seria neagră egalată de Ferrari + Bottas, infailibil

Andy Murray, întrebat despre situația lui Novak Djokovic: „Înțeleg că s-a vaccinat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
marcel2020
marcel2020  •  13 Decembrie 2021, 20:24

Ce ***…de mici se invata cu furaciunile. Nu ne mai facem bine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

266658735062005
Carniflor Eco Prod  •  13 Decembrie 2021, 17:56
Postat de sooosick pe 13 Decembrie 2021, 17:28

Minutul cosului cu pricina? E-n regula, ma uit la o ora de meci aranjat, sunt fan U16 !!!!

Uita-te de la min 31 pana la final.

sooosick
sooosick  •  13 Decembrie 2021, 17:28

Minutul cosului cu pricina? E-n regula, ma uit la o ora de meci aranjat, sunt fan U16 !!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează