SPORTURI  »  BASCHET  »  CORONAVIRUS

Medicul campioanei Europei la baschet, ȚSKA Moscova, a murit din cauza coronavirusului

Roman Abzhelilov a murit din cauza coronavirusului
Roman Abzhelilov a murit din cauza coronavirusului

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 17:24

Roman Abzhelilov, medicul echipei de baschet ȚSKA Moscova, campioana Europei în sezonul precedent, a murit la vârsta de 44 de ani din cauza coronavirusului. 

Roman Abzhelilov, medicul care a stat pe banca rușilor de la ȚSKA Moscova sezonul trecut, unul încununat cu titlul intern și a opta Euroligă din istorie, a pierdut lupta cu COVID-19. Tragica veste a fost anunțată printr-un comunicat al clubului.

Medicul lui ȚSKA, ucis de COVID-19

„Astăzi ne-a părăsit bunul și simpaticul nostru prieten, doctor strălucitor și excelent om de familie, Roman Abzhelilov. Corpul său a luptat cu disperare, dar nu a reușit să facă față complicațiilor de sănătate cauzate de infecția cu coronavirus. Roman avea 44 de ani. El îi lasă în urmă pe soția sa și pe cei doi copii. Cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor sai. A fost o persoană minunată, este o mare pierdere pentru noi toți”, se arată în comunicatul celor de la ȚSKA Moscova. 

272.043 cazuride coronavirus au fost confirmate în Rusia până astăzi

VIDEO / Portughezul Ricardinho a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la primul test efectuat, cel rapid

Citește și alte știri despre coronavirus:

Marius Șumudică, anunț de ultimă oră din Turcia: „Asta s-a decis azi dimineață” » Detalii despre situația antrenorului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează