SPORTURI  »  BASCHET  »  MIAMI HEAT - DALLAS MAVERICKS 88-86

Miami Heat a învins Dallas Mavericks în finala NBA

Miami Heat
Miami Heat

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 10:39

Formaţia Miami Heat a câştigat, duminică, în deplasare, al treilea meci al finalei Ligii profesioniste nord-americane de baschet ( NBA), după ce a învins echipa Dallas Mavericks, scor 88-86, informează mediafax.

În urma acestui rezultat, Miami conduce Dallas la general, scor 2-1.

Meciul numărul 4 al al acestei finalei disputate după sistemul "cel mai bun din şapte" are loc marţi, la Dallas.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
giussy
giussy  •  10 Iunie 2011, 09:31

e deja 3-2 pentru dallas voi nu stiti? sau unde nu e balacareala nu e sport !? sunt niste meciuri de infarct si voi nu scrieti o litera ; halal , ce sa mai zic....

ndaniel
ndaniel  •  06 Iunie 2011, 11:10

Titlu de "breaking news" care nu este deloc adevarat. Miami (cum scrie si in articol) a invins Dallas in meciul 3 al finalei, nu in finala. Ca sa invingi in finala, trebuie sa castigi 4 meciuri si abia s-au jucat 3 meciuri. Mai terminati odata cu titluri pompoase care deformeaza adevarul. Mai bine ati citi niste aricole pe ESPN legat de meciul aceasta si ati da mai multe detalii: cate puncte a inscris D-Wade, Dirk sau LeBron; care a fost procentajul aruncarilor libere, ca Dirk a inscris in aceste playoff-ui vreo 154 aruncari libere din 164 (procentaj de 93% !!! ).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează