SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Michael Jordan, acuzat că a mințit în „The Last Dance”: „Sunt multe lucruri inventate. Faza cu pizza nu are sens!”

Michael Jordan a făcut istorie în NBA // FOTO: Guliver/GettyImages +20   FOTO
Michael Jordan a făcut istorie în NBA // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 14:52

Michel Jordan (57 de ani), protagonistul documentarului „The Last Dance”, produs de ESPN și Netflix, este acuzat că și-a minți fanii. 

În documentarul de 10 episoade, Jordan vorbește despre viața și cariera lui la Chicago Bulls, alături de care a câștigat 6 titluri în NBA. Acum, Jordan este acuzat că a mințit. 

Sam Smith, cel care care a scris în 1992 cartea „The Jordan Rules”, care a creat multă polemică în jurul lui MJ, a reacționat dur după ce a văzut „The Last Dance”. 

„Au fost multe lucruri pe care le-am văzut în documentar pe care el le-a inventat sau despre care a minți. Nu au fost lucruri majore. E ca atunci când vezi că un film e bazat pe o poveste reală. Așa a fost. Bazat pe o poveste reală. Ce s-a întâmplat la final (n.r. despre faptul că Jordan dorea să se întoarcă pentru sezonul 1998-1999) este o minciună evidentă! Eu știu ce s-a întâmplat.”, a declarat Sam Smith, potrivit Daily Mail.

Sam Smith a vorbit și despre finala NBA din 1997, dintre Chicago Bulls și Utah Jazz și despre faptul că Jordan susține că a mâncat o pizza cu o seară înainte de meciul 5 și că de aceea i-a fost rău în timpul meciului. 

Faza cu pizza este complet fără sens! Au fost multe altele ca asta, dar nu vreau să vorbesc despre ele”, a adăugat Smith.

FOTO. Imagini spectaculoase din cariera lui Michael Jordan

+16 FOTO

Citește mai multe despre Michael Jordan: 

Andrei Crăciun: Jordan, miliardele și etica muncii

„The Last Dance” » Michael Jordan a fost uriaș, dar și-a atras și mai mulți dușmani. Unii din propriul vestiar, de la Bulls: „Dezamăgire” + „Un turnător, o mizerie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  24 Mai 2020, 16:05

Ca de obicei , sunt mulți cei care , daca nu sunt primiți în cercul eroului, dau cu pietre. Pe vremea lui Isus se numeau farisei....

mariuss72
mariuss72  •  24 Mai 2020, 16:02

Ce conteaza e ca Jordan este cel mai mare baschetbalist din istorie si un fenomen sportiv si cultural care a revolutionat sportul si show bizzul, de paduchi din astia ca Smith sau Horace Grant n-o sa-si aduca nimeni aminte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează