SPORTURI  »  BASCHET  »  U-BT

Mihai Silvășan acuză arbitrii după eliminarea din Champions League: „Îmi asum ce spun!”

FOTO: Cristi Preda +15   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2022 23:04 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 23:04

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă de Riesen Ludwigsburg, scor 73-79, și părăsește Champions League în faza sferturilor de finală. Mihai Silvășan (37 de ani), antrenorul campioanei României, a criticat arbitrajul.

Brigada de arbitri din Italia a luat câteva decizii controversate în finalul sfertului 4. Mihai Silvășan a protestat vehement la o fază în care nu a fost observat un picior evident pus de adversari pe minge, a intrat pe parchet, și a fost eliminat. 

Mihai Silvășan, nemulțumit de arbitrajul din U-BT Cluj - Ludwigsburg

„A fost fabulos, incredibil, să jucăm astfel de partide în România, cu bugete mai mici decât adversarii, cu statutul șansei a doua mereu, cu un public fantastic. 

Am pierdut la recuperări, deși am pus osul la treabă. Nu cred că am avut noi, U-BT Cluj, respectul cuvenit din partea arbitrilor! Și-mi asum ceea ce afirm. Publicul nu a fost respectat de către acele decizii ale arbitrilor. 

Dacă ziceți voi că mi-am pierdut cumpătul, așa o fi fost. Face parte din joc, îmi asum, mergem mai departe.

Acum, ne focusăm pe lupta din campionatul intern. Au fost momente în care puteam reveni, n-a fost să fie. Atât am putut, până la 5-6 puncte. Problema a fost că i-am lăsat la început să meargă la 15 puncte în față. Am pierdut multe puncte, am avut deficit mare la pauză. 

N-ai ce discuții să ai acum, imediat, după meci. I-am felicitat pentru acest sezon, le-am spus că toată lumea e mândră de ei. A fost ceva magic să jucăm în fața unei asemenea emulații nu doar în Cluj, ci și în România. Mulțumim și celor ce-au crezut în noi până la capăt, și celor cate n-au avut bilete să intre la meci”, a spus Mihai Silvășan, într-o conferință de presă.

+11 FOTO

Asta e viața, mulțumim pentru tot suportul publicului. Am dat tot ceea ce am avut mai bun. Am avut șansa de a învinge, dar nu a fost să fie. A fost un vis devenit realitate să jucăm cu 10.000 de oameni. N-aș spune că am avut ghinion, sunt chestii care se întâmplă. Am revenit de la un deficit mare
- Stefan Bircevic

Vreau să-mi felicit echipa, dar și orașul Cluj Napoca. Atmosfera a fost incredibilă, intensă, pasionantă, rar poate vedea un antrenor așa ceva! I-am lăsat pe adversari prea mult să lupte fizic cu noi, ne-am complicat meciul, dar e normal. Pe final, meciul a fost fizic, o bătaie. Ne-am ales și cu accidentări, am avut probleme. U-BT a pus presiune, are jucători care pot face diferența, cu aruncări de 3, cu slam-dunk-uri
- John Patrick

VIDEO U-BT Cluj-Napoca, susținere fantastică din partea fanilor

Citește și alte știri din sporturi: 

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Istanbul, cu fostul antrenor al lui Halep lângă ea » Explicația din spatele unei imagini aparent curioase
WTA
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Istanbul, cu fostul antrenor al lui Halep lângă ea » Explicația din spatele unei imagini aparent curioase
19 ore pe drum! Deplasare de coșmar pentru România în Feroe » „Tricolorele” au dormit în aeroport. Cristina Neagu, pe grupul de WhatsApp: „Și când e zborul?”
PRELIMINARII CE
19 ore pe drum! Deplasare de coșmar pentru România în Feroe » „Tricolorele” au dormit în aeroport. Cristina Neagu, pe grupul de WhatsApp: „Și când e zborul?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
grro
grro  •  20 Aprilie 2022, 08:23
Postat de tractorist pe 20 Aprilie 2022, 07:17

nu mai dati stiri cu cluju timisoara aradu samd, e o zona a tarii de care noua cititorilor gsp nu ne pasa

Acolo se trăiește, acolo se muncește, acolo e succesul ! Restul e umplutură.

grro
grro  •  20 Aprilie 2022, 08:20
Postat de petrucj pe 20 Aprilie 2022, 06:46

Esti un prost. Ai invatat o replica si o dai de perete cand ti se pare ca e bine. Baietii astia chiar au jucat bine de tot. Si deloc neintamplator ei nu pierd decat foarte rar. Bravo baieti, Hai U!

Au jucat foarte slab, dar au luptat extraordinar. A câștigat echipa care a jucat baschet și nu cea care a luptat baschet. Fără public, într-un joc normal, ne băteau cu 30 diferența. Ce au realizat băieții din Cluj, a fost mult peste valoarea lor. Felicitări Clujului (jucători și public)pentru o prestație foarte buna.

tractorist
tractorist  •  20 Aprilie 2022, 07:17

nu mai dati stiri cu cluju timisoara aradu samd, e o zona a tarii de care noua cititorilor gsp nu ne pasa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close