SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

N-a învățat nimic! A stat în comă după o supradoză de droguri, dar acum a recidivat: găsit inconștient într-un club din Los Angeles

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 17:59

Povestea incredibilă a fostului baschetbalist Lamar Odom nu are cum să-i lase indiferenți pe pasionații de baschet.

Problemele grave pe care acesta le-a avut în trecut cu drogurile au fost aproape să-l ucidă, dar pare că fostul sportiv nu a învățat nimic din momentele cumplite prin care a trecut în 2015.

Duminică dimineața, cu o zi înainte să împlinească 38 de ani, Lamar Odom a fost găsit inconștient într-un club din Los Angeles.

Conform martorilor prezenți, Odom ar fi băut ore în șir până se prăbușească, scrie nydailynews.com. Totuși, spre deosebire de acum doi ani, când a intrat în comă după o situație asemănătoare, fostul baschetbalist și-a revenit, în prezent starea acestuia fiind stabilă.

4 zile în comă

Acum în vârstă de 38 de ani, americanul a șocat în octombrie 2015, când a fost găsit în stare de incoștiență într-un bordel din Nevada după o noapte incendiară, sfârșită cu o supradoză de droguri și multă Viagra. Acesta a stat atunci nu mai puțin de 4 zile în comă, dar și-a revenit miraculos.

Dependența de cocaină a lui Lamar Odom nu a rămas însă fără repercusiuni: americanul a pierdut aproape tot: cariera de baschetbalist şi pe soţia sa, starleta Khloe Kardashian.

Fostul jucător al echipei Los Angeles Lakers, cu care a câștigat două titluri în NBA, a disputat peste 1.000 de meciuri în cariera sa, având o medie de 13 puncte pe meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează