SPORTURI  »  BASCHET  »  SUA

Moment emoționant » Lamar Odom s-a trezit din comă cît să-i răspundă la "Te iubesc" soției, Khloe Kardashian

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2015 21:07

Jucătorul de baschet Lamar Odom, aflat în comă de marți într-un spital din Las Vegas, după o supradoză, și-a revenit pentru o scurtă perioadă, timp în care i-a răspuns declarației de dragoste făcută de soția sa, Khloe Kardashian.

Momentan nu se știe dacă Odom și-a revenit total sau cît timp a fost conștient. "Khloe s-a aplecat spre el și i-a spus «Știi că te iubesc», iar el a dat din cap și a încercat să-i răspundă. După 3-4 zile în care toți am fost speriați și ne-am temut de ce e mai rău, e totuși un mic progres", a spus fostul său antrenor, Jim Harrick, care îi este ca un tată lui Lamar.

Se pare că ulterior Odom a fost deconectat de la aparate pentru a putea respira singur, dar starea sa rămîne gravă. A suferit "mai mult de un atac cerebral", scrie presa din SUA, fapt care i-ar putea afecta creierul și capacitatea de a gîndi, vorbi, de a se mișca și hrăni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1632261187061002
Ery Maximilian  •  18 Octombrie 2015, 10:48

Un ***, drogat pana in maduva oaselor isi revine cand sotia ii spune te iubesc. Apoi mai cere o priza de coca sa poata visa mai departe la *** dinaintea supradozajului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  18 Octombrie 2015, 03:22

IN-CRE-DI-BIL si HALUCINANT! Romanika e in stare de SOC, pentru ca doar in romanika ghesepeul isi permite sa indobitoceasca bietul popor roman cu asemenea povesti lacrimogene, iar actorii principali trebuie sa fie musai romanasi. Se accepta si exceptii, dar numai cu conditia ca stra-stra-stra-stra-strabunica vre-unuia sa fie romancuta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează