SPORTURI  »  BASCHET  »  DALLAS MAVERICKS

O mână de ajutor pentru Delonte West! Un miliardar s-a oferit să îi refacă viața

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 09:26 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 09:57

Mark Cuban, propietarul Dallas Mavericks, l-a luat luni pe Delonte West de la o benzinărie din Dallas și încearcă să îl ajute pe fostul jucător din NBA să își refacă viața, a confirmat Cuban la ESPN.

Surse apropiate de West au declarat pentru TMZ că încearcă să îl convingă pe acesta să meargă la un centru de dezintoxicare, iar Cuban s-a oferit să plătească tot tratamentul.

Mark Cuban se numără printre oamenii implicați în NBA care au încercat, în ultimii ani, să îl ajute pe West. Fostul baschetbalist, ajuns acum homeless, a împărtășit publicului în timpul carierei sale că suferă de tulburare bipolară.

Cuban s-a oferit, din nou, să îl ajute pe West, după ce a văzut pozele apărute săptămâna trecută. Fostul jucător din NBA a fost observat de fani în timp ce era fără adăpost și avea în mână un afiș prin care cerea bani.

4,2 miliarde de dolarieste averea pe care o are Mark Cuban, conform Forbes

  • Delonte West (37 de ani) a obținut, în medie, 9.7 puncte și 3.6 pase per meci, pe parcursul a opt sezoane în care a evoluat în NBA. Ultima dată a evoluat pentru Mavericks, în sezonul 2011/12.

Citește și alte știri din baschet:

VIDEO Imagini GROAZNICE! Fost star din NBA, ajuns homeless, ZDROBIT în bătaie pe străzile din Washington!

NBA oprește boicotul. Când se vor relua jocurile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  29 Septembrie 2020, 11:06

O astfel de poveste ar trebui pusa pe tapet in vestiarele sportivilor , cel putin cu varsta minima de 18 ani care au ajuns sa castige dintr-un sport , evident ca aici ma gandesc mai mult la fotbalul nostru unde sportivii au impresia ca daca ii lauda Gigi becali si spune ca cer pe ei 20 de milioane se si intampla asa ceva iar mai apoi vor fi milionari . Se pot intamplat atatea iar regretele sunt regrete ... pe Coman il vad ,daca nu reuseste sa plece la o echipa unde sa castige mai mult, sa doarma prin casele de pariuri si pacanele . Dar fiecare cum isi asterne asa doarme ... Totusi sa ai impresia ca o ti asa la nesfarsit ... Sa ne gandim putin la Mitea , un talent extraordinar , dar din cauza gandirii lui medievale , avea impresia ca nici nu mai trebuie sa mearga la antrenamente si meciuri ca joaca si se antreneaza doar talentul lui singur si laudele ... Isi mananca de sub unghii ... evident ca are regrete , dar dupa cum bine stim , regretele sunt degeaba , regretele sunt o recunostinta a proshhtiei , nimic mai mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează