SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

NBA oprește boicotul. Când se vor relua jocurile

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 14:39 / Actualizat vineri, 28 august 2020 15:38

Jucătorii din NBA s-au întâlnit și au decis să reia sezonul în Liga profesionistă nord-americană de baschet

De miercuri și până sâmbătă, 7 meciuri au fost amânate în NBA, în semn de protest față de brutalitatea poliției americane față de persoanele afro-americane. LA Lakers şi LA Clippers, două dintre favoritele la titlu, votaseră pentru oprirea sezonului, dar baschetbaliștii au căzut de acord că meciurile trebuie să continue.

Întrebat despre protestul jucătorilor, președintele SUA, Donald Trump, a spus că "NBA a devenit o organizație politică. Nu cred că este normal pentru sport sau pentru țară", a spus Trump, care a "înțepat" apoi. "Nu știu prea multe despre protestele NBA. Știu că audiențele lor au fost foarte proaste, deoarece cred că o mulțime de oameni s-au cam săturat de NBA!".

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN ALTE SPORTURI: 

Hamilton va fi la start în Grand Prixul de la Spa-Francorchamps

A dat-o la întors! Naomi Osaka s-a răzgândit și va juca în semifinale la WTA Cincinnati

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
paiazze
paiazze  •  28 August 2020, 23:26

Si-au dat seama ca de data asta ala impuscat era un nenorocit cu un cazier cat casa si nu vreun om nevinovat. Multi oameni de culoare au spus clar ca *** - cautati pe YouTube "the shooting of Blake was justified" - dar te pui cu mintea unor genii din NBA...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10216741700672837
Kevin Mann  •  28 August 2020, 22:50

"NBA a devenit o organizație politică. Nu cred că este normal pentru sport sau pentru țară"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează