SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Pleacă sponsorul » Închiderea fabricii Nokia va afecta baschetul clujean

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 20:19

Campioana României, "U" Cluj, se bazează de banii firmei Nokia în meciurile din cupele europene

Închiderea fabricii Nokia, din judeţul Cluj, anunţată ieri dimineaţă, va afecta şi sportul clujean. Campioana României la baschet masculin, "U" Mobitelco, este sponsorizată în cupele europene de compania finlandeză.

"Am rămas uimit aflînd vestea plecării Nokiei, care nu este deloc bună pentru clujeni şi, implicit, pentru echipa noastră, sponsorizată de finlandezi în cupele europene, noi fiind parteneri în ultimii trei ani. Acum o lună am semnat un nou parteneriat pentru cupele europene, care expiră la finalul acestui an, iar din luna ianuarie ar fi urmat să discutăm prelungirea acestuia. Încă nu am fost contactat oficial de nimeni din cadrul Nokia, dar sper să reuşim cît mai repede să comunicăm. Rămîne de văzut dacă echipa va juca în cupele europene cu logo-ul companiei pe piept", a declarat, ieri, preşedintele executiv al "U" Mobitelco BT Cluj, Mircea Cristescu.

Oficialul clujean nu a dorit să facă vreun comentariu privind sumele cu care Nokia s-a implicat în sponsorizarea echipei, spunînd doar că a fost un partener de încredere.

În sezonul 2011-2012, campioana "U" Mobitelco va evolua în grupele FIBA Eurochallenge, urmînd să debuteze în competiţie în luna noiembrie.

Nokia va închide pînă la sfîrşitul anului fabrica de la Jucu, judeţul Cluj, iar 2.200 de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
m777
m777  •  01 Octombrie 2011, 22:53

ploiesti U CLUJ 95 - 97 hai U.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează