SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Ploiești Streetball, ultima bătălie înainte de finala circuitului național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 15:25

Etapa decisivă pentru calificarea în finala circuitului național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball, Tour Final, va avea loc în acest week-end la Ploiești. Competiția va reuni la start peste 70 de echipe la toate categoriile de vârstă

Vor fi două zile pline de baschet 3x3, disciplină olimpică începând cu ediția Tokyo 2020, cu aproape 300 de jucători care s-au înscris în mai puțin de o oră pentru evenimentul de la Ploiești. Nu mai puțin de 16 echipe s-au înscris la categoria Open Feminin, fetele luptând atât pentru calificarea în finala circuitului cât și pentru punctele puse în joc, care se contabilizează și în clasamentul pe națiuni, criteriu principal de calificare la Jocurile Olimpice.

România ocupă locul cinci în lume și trei în Europa și se duelează de la distanță cu Franța și Rusia pentru primele două locuri pe continent, care asigură calificarea directă la Tokyo.

Duelurile vor fi aprinse și la categoria Open Masculin, acolo unde echipele luptă pentru calificarea la Final Tour . Campioana Sport Arena Streetball 2019 va obține biletele pentru etapa de circuit mondial FIBA 3x3 World Tour de la Debrecen. În ambele zile, în cursul după amiezii, majoretele Ploiești Dancers și trupele de dans Vogue și MiniVogue vor fi prezente pentru a încânta publicul cu momente de dans.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează