SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Premierul Victor Ponta a făcut spectacol la cel mai mare turneu din baschet din România, Wizz Air Sport Arena Streetball!

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 11:22

Cel mai mare turneu de baschet 3x3 organizat vreodata in Romania, 3x3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball s-a incheiat duminica seara in Piata Constitutiei , dupa trei zile de spectacol.

Ziua de duminica a fost rezervata celor mai buni jucatori, cei care au ajuns in fazele finale dar mai ales celebritatilor, care au evoluat intr-un meci demonstrativ de baschet 3 la 3 care a sustinut campania „Din strada la Jocurile Olimpice”.

S-au aflat pe teren primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, secretarul de stat in MTS, Carmen Tocala si Virgil Stanescu pe de o parte, oponentii fiind fostele glorii ale fotbalul romanesc, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedic si Daniel Prodan.

Si daca la conferinta de presa care a precedat evenimentul  Bogdan Stelea, fostul portar al nationalei de fotbal, l-a atras in echipa sa pe multiplul campion la baschet Virgil Carutasu, primul ministru Victor Ponta a venit cu o mutare surpriza, chiar la terenuri. L-a „transferat” in echipa sa pe Vlade Divac, fostul star al celor de la Los Angeles Lakers, campion mondial si european si vicecampion olimpic.

Vlade Divac a fost unul dintre jucatorii de legenda care au fost prezenti in acest weekend la 3x3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball, alaturi de Sarunas Marciulionis si Jorge Garbajosa.

Meciul celebritatilor a avut un public pe masura, de la tribuna VIP urmarind partida Gica Hagi, Ana Maria Branza, Mihai Covaliu, Felicia Filip sau Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu.

Castigatorii marelui premiu de la Wizz Air Sport Arena Streetball au fost cei de la Salajean Hustlers, o echipa alcatuita din Alex Danila, Dejan Radulovic, Bogdan Sandu si fostul star al celor de la BCM Pitesti si U Mobitelco Cluj, americanul David Lawrence. Cei patru vor reprezenta Romania la finala circuitului 3x3 EuroTour 2013, organizat de FIBA Europe, care va avea loc la Budapesta, in luna septembrie. De asemenea ei au mai incasat un cec in valoare de 2.000 de euro.

Regalul baschetbalistic s-a incheiat cu o demonstratie a celor mai buni dunkeri din lume, Justin Darlington, Porter Maberry, Kristaps Dargais si Aleksandr Shalygin.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mihrp
mihrp  •  25 Iunie 2013, 23:58

ce titlu de ra_hat. pupin_cu_ristilor !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează