SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Reacția Ambasadei SUA la aflarea veștii că doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați în Brăila

Darrell Bowie
Darrell Bowie

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 17:26

Ambasada SUA a luat cunoştinţă de cazul celor doi cetăţeni americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, care au fost înjunghiați azi noapte într-un club din oraș şi urmăreşte îndeaproape incidentul în care aceştia au fost răniţi.

Într-un comunicat remis la solicitarea Agerpres, biroul de presă al instituției informează: "Ambasada SUA a luat cunoştinţă de acest caz şi urmăreşte îndeaproape incidentul".

Darrell Bowie și Joseph McClain, legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle.

Bowie, 24 de ani, are plămânul perforat și a fost transportat la București pentru a fi operat. McClain, 25 de ani, e stabil și se reface după intervenția de azi-noapte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gtn5
gtn5  •  16 Septembrie 2018, 18:25

oricine putea pati ce au patit americanii,in acest caz macar justitia va face dreptate caci politia are alte ocupatii,in alta tara smecherii erau ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baba_yaga
baba_yaga  •  16 Septembrie 2018, 18:17
Postat de sex.deep pe 16 Septembrie 2018, 17:56

Dar soarta oficialului american care l-a ucis pe Theo Peter nu o urmareste indeaproape ambasada Americi?

Dar despre soarta băștinașilor cu pielea roșie ale căror pământuri au fost luate cu japca de către europenii occidentali (care, fraudulos, își spun americani)...nothing ?!

maxp
maxp  •  16 Septembrie 2018, 18:08
Postat de sex.deep pe 16 Septembrie 2018, 17:56

Dar soarta oficialului american care l-a ucis pe Theo Peter nu o urmareste indeaproape ambasada Americi?

Cum dracu' nu? Din cate stiu l-au luat la ei sa fie siguri ca nu face puscarie. In fine, e totusi o diferenta intre un accident si o tentativa de omor, oricat de trista ar fi disparitia muzicianului. E altceva.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează