SPORTURI  »  BASCHET  »  MCM TÎRGOVIŞTE

Real Madrid de Tîrgovişte

Natallia Marchanka
Natallia Marchanka

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2009 00:00

Un fel de Real Madrid în variantă baschet feminin, campioana MCM Tîrgovişte a transferat o noua jucătoare de mare calibru, Natallia Marchanka, aleasă cel mai bun conducător de joc al Campionatului European din Italia, din 2007.

Cu peste 200 de selecţii în naţionala statului Belarus, Marchanka a fost prezentă atât la Olimpiada de la Beijing, cît şi în Euroligă, în sezonul trecut, cu polonezele de la Lotos Gdynia, evoluînd chiar şi pentru Dynamo Novosibirsk, în cel mai puternic campionat din Europa.

La Tîrgovişte mai este aşteptată o nouă jucătoare grea din naţionala Belarus, semn că dream-team-ul MCM vrea un drum cît mai lung în FIBA EUROPCUP.

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (3)
 •  06 Noiembrie 2009, 22:36

Dinozaure, decat o echipa de fotbal mediocra prin divizia B, cu aceeasi bani se face o echipa de top la baschet. Vor juca cu echipe din Europa, iar reclamele sponsorilor vor ajunge si in afara Romaniei. Cred ca esti de acord ca sponsorii asigura financiar o echipa si nu biletele vandute la meciuri.

 •  17 Septembrie 2009, 09:23

Super. Macar la baschet sa avem echipe de talie in europa. Go Tirgoviste, Go, Go, Go!

 •  12 Septembrie 2009, 09:15

e foarte bine ca la tgv se vrea performanta in baschet.dar e foarte rau ca la tgv se urmareste moartea celorlalte sporturi.iar fotbalul este ingropat cu singe rece fara nici un scrupul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează