SPORTURI  »  BASCHET  »  CÂȘTIGURI

Avertisment viral de la impresarul lui LeBron James: „200 de milioane de dolari nu sunt bani mulți”

Rich Paul, în stânga, alături de unul dintre clienții lui, Fred VanVleet // sursă foto: Instagram
Rich Paul, în stânga, alături de unul dintre clienții lui, Fred VanVleet // sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 12:47 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 14:10

Rich Paul (41 de ani), impresar influent în NBA, cel care îl reprezintă pe LeBron James (38), și-a avertizat clienții că „200 de milioane de dolari nu sunt bani mulți”. Apoi a comentat câteva dintre obiceiurile de consum ale acestora.

Rich Paul, CEO-ul agenției Klutch Sports Group, are contracte cu nume uriașe din NBA și NFL și gestionează sportivi cu încasări de sute de milioane de dolari.

Prieten vechi cu LeBron James, cel mai important client din portofoliul lui, Paul a devenit viral cu un videoclip în care îi avertizează pe tinerii jucători, vedete aflate la început de drum, că „200 de milioane de dolari nu sunt bani mulți”.

„De ce taci, Simona Halep?”. Avocații jucătoarei refuză să divulge tribunalul unde spun că au dat în judecată firma canadiană care a produs „suplimentul contaminat”
CAZUL SIMONA HALEP
„De ce taci, Simona Halep?”. Avocații jucătoarei refuză să divulge tribunalul unde spun că au dat în judecată firma canadiană care a produs „suplimentul contaminat”

Avertisment viral de la impresarul lui LeBron James: „200 de milioane de dolari nu sunt bani mulți”

Impresarul explică:

„Am băieți în vârstă de 22 de ani cu contracte care le vor aduce 200 de milioane de dolari în următorii 4 sau 5 ani. Am mulți astfel de jucători, da?

Însă le spun constant că ăștia nu sunt mulți bani, având în vedere de unde începi, adică de la zero. Nu toți vor juca până la 40 de ani, majoritatea vor fi gata la 33. Iar pentru acei bani vor plăti taxe până la 55%.

Nu mai spun că pantalonii de astăzi, cei pe care jucătorii îi cumpără în exces, fără să aibă nevoie de ei, costă cam 2.000 de dolari bucata. Așa că totul e relativ”.

„Nimeni nu-și permite zboruri private în permanență”

Paul, care colaborează cu nume precum LeBron James, Fred VanVleet, Anthony Davis și Zach LaVine, a comentat și subiectul zborurilor cu avioane private, o practică tot mai întâlnită în lumea sportivilor.

„Niciun sportiv nu-și permite zboruri private în permanență. Totuși, vedem atât de mulți sportivi pe Instagram lăudându-se cu asta. Eu zbor cu Delta (n.r. - o companie aeriană publică), nu-mi permit zboruri private și sunt OK cu asta.

Vreau doar să ajung unde vreau să merg să fac bani. Nu vreau să cheltui banii, vreau să ajung într-un loc”, a spus impresarul, citat de publicația Fadeaway World.

Sursa citată a prezentat și un exemplu care susține cele spuse de Rich Paul: unul dintre clienții acestuia, Anthony Davis, jucător la LA Lakers, și-a prelungit în vară contractul pe încă 3 sezoane, acord în urma căruia clubul va achita 186 de milioane de dolari.

Brut, Davis va încasa 62 de milioane de dolari anual, însă după taxare va rămâne cu 24 de milioane.

Tot din baschet:

„Zburam cu avioane de armată, de cărat tancuri! Am avut contracte de jumătate de milion de dolari”. Experiență incredibilă pentru un sportiv român în Rusia

Sepsi-SIC, a doua înfrângere în Euroligă, Constanța a pierdut primul meci din Eurocup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  16 Octombrie 2023, 14:25

citesti si te crucesti ...mai citesti odata si intelegi ...omul este zgarcit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează