SPORTURI  »  BASCHET  »  WNBA

VIDEO Sabrina Ionescu, de neegalat » L-a bătut pe Curry și a stabilit un record istoric în cadrul WNBA All Star Game: „Nu aveam de gând să pierd din nou”

Sabrina Ionescu. 
Foto: Twitter @ WNBA
Sabrina Ionescu. Foto: Twitter @ WNBA

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 09:08 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 10:15

Jucătoarea americană cu origini în România, Sabrina Ionescu (25 de ani), a înregistrat cel mai bun punctaj din istoria concursului de aruncări de 3 puncte organizat de NBA, fie că este vorba despre baschetul masculin, fie de cel feminin. Concursul a avut loc în cadrul evenimentului Women NBA All Star Game, desfășurat în această noapte la Las Vegas, Nevada. 

Baschetbalista legitimată la formația New York Liberty a reușit să marcheze 37 de puncte din 40 posibile în finala concursului, stabilind un record în istoria acestei întreceri, scriu spaniolii de la Marca. În prima rundă a înscris 21 de puncte și le-a înfruntat în ultimul act pe Arike Ogunbowale și Sami Whitcomb. 

Britney Spears reacționează după incidentul cu Victor Wembanyama: „Am auzit multe prostii! S-a spus că am meritat să fiu lovită”
SCANDAL
Britney Spears reacționează după incidentul cu Victor Wembanyama: „Am auzit multe prostii! S-a spus că am meritat să fiu lovită”

Sabrina Ionescu, cel mai bun punctaj din istoria NBA la concursul de aruncări de 3 puncte

În marea finală a acestui concurs, Sabrina Ionescu nu le-a dat nicio șansă adversarelor. Sami Whitcomb, de la Seattle Storm, a marcat 22 de puncte, în timp ce Arike Ogunbowale, de la Dallas Wings,  a înregistrat numai 11 puncte. 

Sabrina Ionescu a ratat prima aruncare, dar, după aceea, a înscris de 20 de ori consecutiv. A punctat din toate pozițiile posibile!

Sabrina Ionescu a înregistrat 37 de puncte din 40 de posibile, doborând un record deținut de Stephen Curry (35 de ani), conducătorul de joc de la Golden State Warriors, probabil cel mai bun aruncător din istoria baschetului. 

Jucătorul trupei din California nu reușise decât 31 de puncte, în anul 2021. Recordul lui Stephen Curry a fost egalat anul acesta de către Tyrese Haliburton (23 de ani), baschetbalistul celor de la Indiana Pacers. 

Sabrina Ionescu, după ce a stabilit un record în istoria NBA: „Am avut multă adrenalină”

La finalul concursului, Sabrina Ionescu a declarat: „Știam că mingile vor intra în coș. Am avut multă adrenalină. Ajunsesem în finală și nu aveam de gând să pierd din nou, după ce o făcusem în cadrul altui concurs cu puțin timp în urmă.

Am muncit mult ca să pot înscrie atât de multe coșuri de 3 puncte. Este destul de plăcut să te impui într-o astfel de întrecere!”. 

VIDEO. Sabrina Ionescu stabilește un nou record în istoria concursului de aruncări de 3 puncte

Citește și: 

Novak Djokovic e în finala la Wimbledon! Sârbul a ajuns la 34 de victorii consecutive pe iarba londoneză

Carlos Alcaraz - Novak Djokovic e finala de la Wimbledon! Medvedev, nicio șansă în fața liderului mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  16 Iulie 2023, 07:38

Formidabil! Ce sa spui?

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  15 Iulie 2023, 19:59

Alex G.......

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  15 Iulie 2023, 19:55

Corect Alex ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează