SPORTURI  »  BASCHET  »  PITEȘTI

Caz incredibil la Pitești » Sala sporturilor, invadată de purici! Sportivii nu se mai pot antrena

Sala Sporturilor Pitești
Sala Sporturilor Pitești

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 17:25 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 18:44

De aproape o lună, Piteștiul se confruntă cu o mare problemă: baschetbaliștii și voleibalistele de la FC Argeș, dar și handbaliștii de la CSU Pitești nu se pot antrena așa cum trebuie din cauza puricilor care au invadat vestiarele de la Sala Sporturilor.

Motivul pentru situația de la Pitești este faptul că Ministerul Tineretului și Sportului nu a alocat banii necesari pentru a asigura întreținerea Sălii Sporturilor.

Conducerea DJST Argeș speră însî să găsească o soluție cât mai repede pentru a putea remedia situația, iar echipele să poată folosi din nou sala.

De o lună, echipa de baschet nu își poate desfășura activitatea în condiții optime. Jucătorii mi-au semnalat că au fost mușcați de purici la vestiare. 

Am luat legătura cu cei de la Direcția de Sport și Tineret care administrează Sala Sporturilor și mi s-a spus că nu sunt bani pentru a face deratizarea de câte ori ar trebui făcută. 

Din discuțiile cu reprezentanții DJST Argeș, puricii sunt aduși de pisicile care intră pe geamuri în Sala Sporturilor. A ajuns Răzvan Tunaru, directorul Sălii Sporturilor, să dea bani din buzunar pentru a face deratizare. Situația nu mai poate continua așa! 

Clubul FC Argeș plătește în fiecare lună peste 10.000 lei chirie ca să ne putem, antrena aici. Este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva și sper să se rezolve cât mai repede situația”, a spus Dragoș Șerban, directorul clubului FC Argeș, potrivit curier.ro

Liviu Popescu: „Sper să remediem situația”

Liviu Popescu, directorul DJST Argeș, recunoaște situația și încearcă să găsească o soluție pentru rezolvarea problemei.

„S-a ajuns în această situație din cauza faptului că noi nu avem bani pentru a face mai des această dezinsecție. Vă pot spune că dezinsecția a fost făcută, dar nu așa des pe cât ar fi trebuit să se facă. 

Am încercat să rezolvăm problema și am pus plase la toate geamurile. Bănuiam că pe acolo pot intra în sală pisicile. Această situație cu puricii s-a întâmplat doar la antrenamente, nu și la meciurile oficiale. Sper să remediem situația într-un timp cât mai scurt. 

Și duminică am făcut o dezinsecție. Fiecare dezinsecție ne costă 800 de lei. Firma care a făcut-o ne-a garantat 30 de zile. Am mai dat și noi cu substanțe pentru că avem un pulverizator la sală.

Bugetul nostru este limitat, iar banii pe care îi primim de la Ministerul Sportului ne ajung doar să plătim utilitățile pe perioada iernii. În rest, trebuier să ner descurcăm cum putem. 

Sper să primim și noi bani la rectificarea bugetară pentru a mai rezolva din problemele pe care le avem”, a declarat acesta potrivit sursei citate.

Citește alte știri de actualitate:

Rapid, sancționată după incidentele de la meciul cu Gaz Metan » Ce amendă usturătoare au primit giuleștenii

Ce se întâmplă ACUM la Hunedoara: cozi imense la testare + 8.000 de fani așteptați la stadion

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
steaua_adevarata
steaua_adevarata  •  22 Septembrie 2021, 18:50

Deratizare de pureci:))))))))) Multe citesti aici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează