SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Aroganță sau realitate?! Scena nepublicată cu Michael Jordan din The Last Dance: „Va mai fi unul ca tine?”

Kobe Bryant alături de Michael Jordan +20   FOTO
Kobe Bryant alături de Michael Jordan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 10:07 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 10:16

Realizatorii seriei The Last Dance au publicat o scenă neinclusă în documentar în care Michael Jordan a fost pus în fața unei întrebări privind vedetele din NBA care se compară cu el. 

Conversația a avut loc în iunie 1998, când Michael Jordan avea 35 de ani și era în ultimul sezon cu Chicago Bulls. Întrebat în documentar dacă au dreptate cei care spun că Tim Duncan sau Kobe Bryant par să fie noul Michael Jordan, sextuplul campion din NBA a fost clar.

Nu e corect când spun asta, să știți. Nu va mai fi un nou Michael Jordan. Nu vor mai fi alți Magic Johnson sau Larry Bird. În schimb, vor mai fi un Kobe Bryant, Grant Hill sau Anthony Hardaway. Băieții ăștia au calități similare. Orice ar spune Liga ca să îi promoveze, ca să își crească publicitate, oamenii nu pot fi păcăliți. Jocul lor ar trebui să evolueze și să se ridice la nivelul numelui cu care NBA încearcă să te promoveze. Dar e periculos să compari, fiindcă îți pierzi din credibilitate”, a explicat Michael Jordan în scena care nu a fost inclusă în The Last Dance.

Scandal uriaș cu legendele NBA » Michael Jordan: „E un imbecil!”. Isiah Thomas: „Acum sunt 10 ca Jordan”

+16 FOTO

Citește alte știri din baschet:

„The Last Dance” » Michael Jordan a fost uriaș, dar și-a atras și mai mulți dușmani. Unii din propriul vestiar, de la Bulls: „Dezamăgire” + „Un turnător, o mizerie”

Michael Jordan, refuz incredibil » Putea obține 100 de milioane de euro pentru două ore, dar a spus NU!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close