SPORTURI  »  BASCHET  »  CM FEMININ

VIDEO Scene șocante la CM de baschet feminin » Interviu întrerupt de pumnii adversarelor!

Salimatou Kourouma and Kamite Elisabeth, două jucătoare din prima reprezentativă a statului Mali, s-au luat la bătaie după eșecul suferit în fața Serbiei la Campionatul Mondial de baschet feminin, scor 68-81.
Salimatou Kourouma and Kamite Elisabeth, două jucătoare din prima reprezentativă a statului Mali, s-au luat la bătaie după eșecul suferit în fața Serbiei la Campionatul Mondial de baschet feminin, scor 68-81.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 18:06 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 19:13

Salimatou Kourouma și Kamite Elisabeth, două jucătoare din prima reprezentativă a statului Mali, s-au luat la bătaie după eșecul suferit în fața Serbiei la Campionatul Mondial de baschet feminin, scor 68-81.

Serbia a obținut astăzi o victorie crucială în drumul spre play-off-ul Campionatul Mondial de baschet feminin, competiție organizată în Australia. Adversarele din Mali nu au digerat cel de-al patrulea eșec consecutiv, iar după meci au oferit scene șocante.

VIDEO Bătaie ca în ringul de box la Mondialul de baschet feminin

Sârboaica Sașa Cado, MVP-ul partidei cu 20 de puncte, oferea un interviu pentru un post local. La un moment dat și-a întrerupt discursul.

La doar trei metri distanță, adversarele Salimatou Kourouma and Kamite Elisabeth își împărțeau pumni. Totul ar fi pornit după ce Dabou i-a reproșat mai multe greșeli din timpul partidei. Reacția a fost una furibundă. Colegele din naționala au reușit cu greu să le despartă.

Mali mai are un singur meci de disputat la actuala ediție, împotriva liderului Canada. Cele două jucătoare vor fi pedepsite de Federație, conform informațiilor Basket News.

Campionatul Mondial de baschet feminin se dispută în perioada 22 septembrie - 1 ocombrie, la Sydney, în Australia. Marea favorită la câștigarea trofeului este reprezentativa Statelor Unite ale Americii, campioana en-titre. Principalele contracandidate în viziunea caselor de pariuri sunt Japonia și Franța.

Citește și alte știri din sportul mondial:

Simona Radiș, comparată cu David Popovici la revenirea de la CM de canotaj: „Sunt mai mult de atât!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
belane
belane  •  26 Septembrie 2022, 21:12

Acum frantuzoaicele au ajuns sa joace si pentru nationala statului Mali

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Septembrie 2022, 18:47

AMP le da clasa la amandoua...astea mai mult s au imbratisat ...

VanBasten
VanBasten  •  26 Septembrie 2022, 18:38

Amatoare. Sa o sune pe AMP sa le arate cum se da un pumn adevarat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează