SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROCUP

Sepsi SIC, campioana României la baschet feminin, n-a putut continua seria victoriilor în Eurocup

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 15:50

Campioana României la baschet feminin, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a pierdut joi seară meciul disputat pe teren propriu în cadrul EuroCup Women, 50-76 (16-18, 14-17, 2-20, 18-21) cu polonezele de la Artego Bydgoszcz.

Potrivit statisticii baschet.ro, Shae Kelley a fost cea mai bună marcatoare a covăsnencelor, cu 15 puncte, urmată de Givens 12, Topuzovic 8, Pasic 5, Butler 4, Godri-Părău 2, Vucetic 2 și Mandache 2. 

Artego este singura echipă care a învins-o pe Sepsi SIC în acest sezon, chiar de două ori, în cele două meciuri din grupa E a competiției europene. Între cele două înfrângeri, echipa antrenată de bosniacul Zoran Mikes a învins pe Galatasaray Istanbul (Turcia) și pe BBK Lulea (Suedia).

După pauza datorată acțiunilor echipelor naționale, meciurile din grupele EuroCup se reiau cu penultima etapă, în 27 noiembrie, când campioana României va juca în deplasare cu Galatasaray. Cele două echipe sunt la egalitate cu câte 6 puncte după 2 victorii și 2 înfrângeri. Liderul Artego (8 puncte) va primi vizita ultimei clasate, Lulea BBK (4 puncte), în cadrul aceleiași runde.

Vezi și: 

Kevin Durant vrea să joace la Barcelona » Catalanii i-au pregătit deja tricoul

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum fosta soție a lui Ionel Ganea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează