SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROLIGA

PREMIERĂ Sepsi-SIC joacă acasă calificările pentru Euroligă

FOTO Miska Brigitta
FOTO Miska Brigitta

Articol de - Publicat luni, 16 august 2021 18:26 / Actualizat luni, 16 august 2021 19:15

Campioana României la baschet feminin, Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, va găzdui în premieră meciuri de calificare pentru Euroligă, cea mai importantă competiție continentală.

Conform deciziei Federației Internaționale de Baschet, echipa covăsneană va lupta, acasă, împotriva maghiarilor de la Atomerőmű KSC Szekszárd și a turcilor de la Bellona Kayseri Basketbol, pentru a pătrunde în faza grupelor.

Meciurile vor avea loc în perioada 21-23 septembrie. Câștigătoarea grupei va ajunge pe tabloul principal, iar ocupantele locurilor doi și trei vor continua în Eurocup, a doua competiție continentală în baschetul feminin.

Programul grupelor de calificare va fi anunțat după tragerea la sorți de joi.

În sezonul precedent, în contextul desfășurării competițiilor în turnee „bulă”, din cauza pandemiei de coronavirus, Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe a găzduit mai multe astfel de evenimente, iar trupa pregătită de bosniacul Zoran Mikes a ajuns până în sferturile de finală ale competiției.

Citește mai multe știri din baschet:

Comunicat: Două cluburi importante din baschetul juvenil își unesc forțele pentru a duce performanța la nivelul următor!

Viața și ascensiunea lui Giannis Antetokounmpo: Din suburbiile Atenei, în vârful Statelor Unite ale Americii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează