SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROCUP

Sepsi-SIC, parcurs perfect în grupele EuroCup! Victorie și la Bursa Uludag

FOTO:  Miska Brigitta
FOTO: Miska Brigitta

Articol de - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 10:05 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 10:06

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe are un parcurs perfect în grupele EuroCup la baschet feminin. Campioana României a ajuns la a treia victorie în tot atâtea partide, după 89-72 (48-37) pe terenul lui Bursa Uludag Basketbol. În celălalt meci din grupa E, Holon (Israel) a învins cu 74-59 pe Nesibe Aydin (Turcia).

Elevele bosniacului Zoran Mikes conduc grupa E din EuroCup, cu 6 puncte, fiind urmate de Holon (5 puncte), Nesibe (4) și Bursa (3).

Sepsi-SIC, parcurs perfect în Eurocup

Săptămâna viitoare, Sepsi va avea a treia deplasare europeană consecutivă, în Israel, iar în luna decembrie cele două echipe din Turcia din grupă vor veni la Sfântu Gheorghe.

Cealaltă echipă românească din EuroCup, vicecampioana FCC Baschet UAV Arad, a pierdut pe teren propriu, 63-72 cu Arka Gdynia (Polonia) și este ultima în grupa D, cu 3 puncte, în urma formațiilor Basket 25 Bydgoszcz (5), Arka Gdynia (5), ambele din Polonia și Ormansport (5) din Turcia.

Citește și alte știri din sportul românesc:

VIDEO + FOTO NEBUNIE totală pe teren după victoria României cu Spania! Imagini de senzație cu „Batgirl” Bazaliu, surprinse de fotoreporterul GSP

David Popovici, din nou victorios la Campionatele Naționale

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează