SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROCUP

video Final de drum pentru Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe în Eurocup!

Annemarie Gödri-Părău luptând aprig să țină mingea. FOTO: Miska Brigitta
Annemarie Gödri-Părău luptând aprig să țină mingea. FOTO: Miska Brigitta

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 10:37 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 10:37

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe și-a încheiat, miercuri seară, aventura europeană din acest sezon, oprindu-se în optimile de finală din Eurocup.

Campioana României la feminin a pierdut și returul cu formația franceză LDLC ASVEL Feminin, 83-87 (21-25, 24-22, 8-14, 30-26) în cadrul „optimilor” Eurocup.

Thailanda - România 1-1, în play-off-ul Grupei Mondiale I din Cupa Davis » Cel mai bine clasat jucător român, învins de locul #976 ATP! Jianu aduce „tricolorilor” primul punct
THAILANDA - ROMÂNIA
Thailanda - România 1-1, în play-off-ul Grupei Mondiale I din Cupa Davis » Cel mai bine clasat jucător român, învins de locul #976 ATP! Jianu aduce „tricolorilor” primul punct

Final de drum pentru Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe în Eurocup

Chiar dacă au avut parte de o atmosferă foarte frumoasă, fanii umplând Sepsi Arena și în ciuda unei evoluții reușite, covăsnencele nu au reușit să se impună, Lyon dovedindu-se mult prea puternică pentru alb-verzi. De altfel, în tur, franțuzoaicele se impuseseră cu 91-76.

Mununga (17 puncte), Cave (14), Godri-Părău (11), Jespersen (11), Hristova (11), Jones (9), Gereben (7), Ghizilă (3), Mititelu, Orban, Cătinean și Pop au fost jucătoarele pe care antrenorul bonsiac Zoran Mikes s-a bazat în returul de la Sfântu Gheorghe.

Astfel, Sepsi rămâne cu mai vechea sa performanță europeană de vârf, cea din 2021, când a reușit să ajungă până în sferturile de finală ale Eurocup.

Fanii lui Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe au fost din nou la înălțime

„Am avut un parcurs destul de greu. Am luptat mult să ajungem până aici! Nu am reușit, din păcate, dar cred că am încheiat cu un meci bun. Le mulțumim fanilor, care au venit în număr mare la sală. Am pielea de găină și acum, după ce jocul s-a încheiat, datorită lor!”, a spus Annemarie Godri-Părău, cea mai experimentată baschetbalistă a celor de la Sepsi-SIC.

Ca baschetbalist, nu-ți poți dori o atmosferă mai bună. Publicul a fost în spatele nostru tot timpul, chiar dacă am pierdut. Ca să rezum sezonul, cred că a fost unul grozav. Nu ne așteptam să ajungem aici, să ne luptăm pentru un loc între primele opt. Nu am reușit, dar cred că putem fi mândre, să ne batem pe spate și să spunem că am avut un parcurs bun de Eurocup”, a spus și Britney Jones.

Zoran Mikes: „Dacă am fi avut mai multă experiență ar fi contat în momentele importante”

„Cred că am jucat cu armele noastre, le-am folosit cu demnitate. Am luptat până la final și cred că toată lumea poate să fie mândră. Poate că dacă am fi avut mai multă experiență ar fi contat în momentele importante, dar am arătat că avem o echipă foarte bună. Acum avem alte provocări în față și vom juca pentru publicul minunat care vine mereu să ne sprijine”, a apreciat antrenorul Zoran Mikes.

Cadi La Seu, Zaragoza (ambele din Spania), Galatasaray (Turcia), Elitzur Ramla (Israel), Venezia (Italia), ESB Villeneuve, Lyon și Angers (toate trei din Franța) sunt echipele care vor juca în sferturile de finală în acest an.

VIDEO. ACS Sepsi - LDLC ASVEL Feminin, 83-87 (meciul integral)

Citește și:

Noua viață a Serenei Williams: „El e tăurașul Antonio Enrique Cortez Leche!”

David Popovici, nominalizat la premiul de cel mai bun înotător european al anului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează