SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

VIDEO Noua viață a Serenei Williams: „El e tăurașul Antonio Enrique Cortez Leche!” » Imagini senzaționale de la ferma din Florida

Serena Williams (41 de ani) nu a mai jucat oficial din septembrie 2022, de la US Open, iar acum se dedică vieții de familie, inclusiv celei de la ferma unde crește găini și cultivă fructe și legume.
Serena Williams (41 de ani) nu a mai jucat oficial din septembrie 2022, de la US Open, iar acum se dedică vieții de familie, inclusiv celei de la ferma unde crește găini și cultivă fructe și legume.

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2023 20:18 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 20:33

Serena Williams (41 de ani) nu a mai jucat oficial din septembrie 2022, de la US Open, iar acum se dedică vieții de familie, inclusiv celei de la ferma unde crește găini și cultivă fructe și legume.

„Antonio Enrique Cortez Leche”, îl recomandă Serena pe tăurașul crem care privește neliniștit – e prea multă lume în jur, iar camerele îl intimidează. Apoi explică: „Antonio de la Antonio Banderas, Enrique pentru Enrique Iglesias, Cortez fiindcă ne-am uitat la filmul Spy Kids și apărea numele acolo". 

Tom Brady va avea un salariu COLOSAL după retragere » Cel mai mare contract de analist TV din istorie: câștigă de 800 de ori mai mult decât Ilie Dumitrescu
RECORD
Tom Brady va avea un salariu COLOSAL după retragere » Cel mai mare contract de analist TV din istorie: câștigă de 800 de ori mai mult decât Ilie Dumitrescu

Noua viață a Serenei Williams 

„Mai bine îi spuneți doar Leche”, sugerează jurnalista Gayle King de la CBS Mornings, care a petrecut câteva ore cu Williams și familia ei la ferma din sudul Floridei.

Este un loc de relaxare, o combinație de lux tihnit și activități care implică muncă, precum cultivarea legumelor, creșterea găinilor sau îngrijirea lui Leche și a semenilor săi. 

Serena se ferește de o găinușă pestriță, dar soțul ei, Alexis Ohanian, o prinde cu îndemânare. „Trebuie să le apuci strâns”, explică milionarul cofondator al Reddit. „Așa au siguranța că le ții aproape”.

Au trecut cinci luni de la ultimul meci disputat de legendara campioană americană, învinsă în turul 3 la US Open de Ajla Tomljanovic. Atunci a părăsit Arena Arthur Ashe în lacrimi, după ce cu câteva săptămâni înainte își anunțase în mod subtil retragerea printr-o epistolă-eseu publicată în revista Vogue. 

Nu a scris cuvântul retragere, alegând varianta "evoluție spre altă fază", însă mesajul era clar. Chiar dacă nici până acum nu a confirmat oficial renunțarea la tenis, pare destul de clar că nu există cale înapoi.

Olympia vrea să fie soră

Încă se gândește în unele zile la "ce aș fi putut face mai bine în acea zi", însă liniștea învăluie acest gând într-o pătură mătăsoasă și îl izolează. Acum Serena Williams este soție și mamă. Ea și Ohanian s-au căsătorit în noiembrie 2017, când fetița lor, Alexis Olympia, avea o lună și jumătate. 

Acum a ajuns la 5 ani și 5 luni și își dorește aprig să fie sora mai mare. „În unele zile spune: «Toată lumea are o soră sau un frate, mai puțin eu»", povestea fostul lider mondial. „Iar eu îi răspund că lucrăm la asta” – deși prima sarcină a fost una foarte complicată, iar Williams și-a văzut viața pusă în pericol.

La fermă există și un teren de tenis, privit însă cu detașare de Serena. Nu mai există obligativitatea. „Mă simt atât de fericită, nu mai trebuie să mă antrenez două ore la rând", a explicat ea la CBS. 

Ohanian o descrie drept a sa „ride or die”, o expresie care indică o persoană, de obicei femeie, care e dispusă să facă orice pentru partenerul ei, pentru un prieten sau familie. "Știam că am întâlnit pe cineva care va crede în mine și implicit mă va provoca să devin mai bun", a elaborat omul de afaceri în vârstă de 39 de ani.

Timpul pentru altceva

Din punctul de vedere al fostei sportive, căsnicia lor funcționează pentru că soțul știe să gestioneze perfect personalitatea ei „relaxată și în același timp intensă”. 

Apoi spune: „Mi-am dăruit, de-adevăratelea, toată viața tenisului. Acum e timpul să-i dau vieții mele altceva”. Inclusiv un tăuraș pe nume Antonio Enrique Cortez Leche și câteva găini agitate. Dar mai presus de orice, o familie. 

23 de titluri de Mare Șlema cucerit Serena Williams în carieră: primul în 1999 la US Open, ultimul la Australian Open 2017

VIDEO. Andreea Prisăcariu a dezvăluit discuția purtată cu Serena Williams 

Citește și alte știri din tenis: 

EXCLUSIV Andreea Prisăcariu, transformată complet » Interviu despre viață, tenis și bullying: „Am avut experiențe pe care nu voiam să le trăiesc” + momentul care a făcut-o să plângă în hohote

FOTO În 2014, îi dădea lecții de tenis lui Klaus Iohannis, acum e la un pas de intrarea în Top 100 » Românul e pe val: două trofee în 2023 și o victorie contra fostului #2 mondial!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  03 Februarie 2023, 12:02

Mda!Pe jurnalista aia o zgârie la urechi numele„hispanice”!Sunt mai„cool”niște„nume”din ale puse *** africani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Februarie 2023, 05:12

...foarte frumos articol despre tenismeni celebri ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează