SPORTURI  »  BASCHET  »  CAMPIONATELE EUROPENE

"Sferturi" stabilite şi show cu majorete » Fetele au făcut show la meciurile de la Campionatul European de baschet

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 20:12

Campionatele Europene masculine, care se desfăşoară în Slovenia au ajuns în fazele eliminatorii.

Opt echipe de luptă pentru cele patru locuri din semifinale. Azi, se vor înfrunta în primul meci Serbia şi Spania, iar în al doilea, Slovenia şi Franţa.

Mîine se vor disputa Croaţia-Ucraina şi Lituania-Italia. Dacă băieţii au încîntat spectatorii cu jocul lor, majoretele au fost cele care i-au delectat şi mai mult cu mişcările lor de contorsioniste.

ALTE ŞTIRI:

Recompensaţi
Sportivii români care au participat la Jocurile Francofoniei de la Nisa, unde au cucerit 23 de medalii, dintre care nouă de aur, zece de argint şi patru de bronz, vor fi recompensaţi cu 151.800 de lei.

"Un aur va fi recompensat cu 3.000 de lei, argintul cu 2.000, iar bronzul cu 1.000. Am fi vrut să fie premiile în euro. Premierile sînt foarte mici. Anul acesta au fost rezultate la Mondiale şi la Europene", a spus secretarul de stat din cadrul MTS, Carmen Tocală.

Variantă confirmată
Agenţia Americană Anti-Doping (USADA) a anunţat, luni noapte, că rutierul Chris Horner, învingător în Turul Spaniei, nu se face vinovat pentru ratarea unui test antidoping inopinat, deoarece a anunţat locul unde se află în mod corect.

Horner nu a putut fi supus unui control antidoping cerut de USADA, deoarece agenţii spanioli au greşit hotelul, a anunţat luni echipa rutierului, RadioShack. Horner anunţase în prealabil că va dormi la hotelul soţiei şi nu în cel al echipei.

A dispărut din nou!
Alaltăieri, la o zi după calificarea celor de la HCM, handbalul băimărean a primit şi o veste proastă. Fost handbalist la Minaur în anii '80, perioada de aur a echipei maramureşene, Iosif Sabău a dispărut din nou de acasă, poliţia fiind anunţată ieri dimineaţă!

Administrator al bazinului olimpic din oraş, bărbatul fusese dat în urmărire şi în luna iunie, cînd a fost găsit în două săptămîni şi două zile într-o altă localitate din judeţul Maramureş. Atunci, fostul sportiv declarase că nu-şi aminteşte nimic!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează