SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Stojadin Markovici, noul antrenor de la CS Otopeni

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Stojadin Markovici este noul antrenor al echipei de baschet CS Otopeni. Fostul jucator şi antrenor al echipei  Dinamo Bucureşti a semnat un contract valabil pînă în vara anului 2011. 

Numirea lui Stojadin Markovici a survenit la doar două zile după ce fostul tehnician al echipei ilfovene, Milan Nisici, şi-a dat demisia.           

Într-o declaraţie pentru mediafax, Markovici a afirmat că i-a fost greu să se despartă de Dinamo, după aproape 12 ani, dar provocarea a fost mare. "În noaptea de miercuri spre joi, după ce mi s-a făcut oferta, nu am putut dormi de atîtea gînduri. Am jucat atîta timp la Dinamo, mi-a fost greu să iau decizia, dar am luat-o
pîna la urmă, fiind o mare provocare. Am însa un mare respect pentru Dinamo şi le mulţumesc pentru tot. Am trimis o scrisoare la federaţie, în care am spus ca mi-am încheiat cariera de jucător, astfel că de acum înainte voi fi doar antrenor. Am absolvit şcoala de antrenori, dar încă nu am luat licenţa. Voi rezolva şi asta în cel mai scurt timp", a mai precizat Markovici.

         

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează